Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Nu m-oi îmbogăţi eu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 20:24

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Nu m-oi îmbogăţi eu!

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea. Patronul FCSB-ului a reuşit să dea o lovitură financiară la meciul cu CFR Cluj, care a fost sold-out. A fost stabilit un nou record de audienţă pe Stadionul Steaua, care a costat 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a venit cu precizări despre partida câştigată de FCSB cu scorul de 1-0. 28.519 de fani au fost prezenţi în tribunele arenei. S-a spulberat astfel vechiul record, de 21.522 de spectatori.

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea

30 de lei a costat cel mai ieftin bilet, de la peluze, la revenirea după 8 ani a FCSB-ului în Ghencea.

Nu am pus biletele scumpe. 250 de mii de euro. Dacă punem biletele scumpe, nu mai cumpără oamenii din provincie și vrem ca toți suporterii… adică nu m-oi îmbogăți eu… Lasă oamenii să se bucure! (n.r. despre prețul biletelor pentru meciul din Conference) Tot atât cred. Tot atât, să vină oamenii din provincine„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Finanţatorul liderului din Liga 1 a anunţat că nu va schimba reţeta financiară în Conference League. Chiar dacă iniţial şefii CSA Steaua nu erau de acord ca FCSB să joace cu Nordsjaelland tot în Ghencea, au fost convinşi să se răzgândească.

Reclamă

(n.r. Credeți că se va repeta acest statut de echipă-gazdă pe Stadionul Steaua?) Păi, o să avem joi. Au fost niște discuții. Ei ne-au reproșat și ne-au trimis notificări că Șut și Compagno au zis Steaua, ne-au cerut să ne dezicem de declarațiile care afectează CSA. Ce? Da, domn’e, ne dezicem! Ce vă afectează? Că nu știu ce site-uri… Bine, domn’e, o să facem site-urile în așa fel încât să nu vă afecteze cu nimic că nu ne deranjează. Și atunci am căzut la înțelegere cu ei. Chiar ne-au zis că putem să anunțăm UEFA și mâine va fi semnat contractul. Adică noi l-am semnat de astăzi, dar mâine trebuie să îl semneze ei. Dar ne-au spus că putem să anunțăm.

(n.r. Vă așteptați la o asistență similară și cu echipa daneză?) Mai mare! Adică, mai mare nu se poate, dar… (n.r. vor fi oamenii mai dornici să vină) da, da, așa va fi„, a mai spus patronul FCSB-ului.

FCSB are şase victorii la rând în toate competiţiile. FCSB – Norsjaelland va fi joi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cât au costat biletele la meciul FCSB – CFR Cluj:

  • PELUZE – 30 LEI
  • TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI
  • TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI
  • VIP – 200 LEI

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Danezii sunt într-o formă excelentă

FCSB se va duela cu vicecampioana din Danemarca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur a „dublei” este programată pe 10 august, în România, în timp ce returul va avea loc pe data de 17, pe terenul danezilor.

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Precedentele victorii au fost înregistrate împotriva celor de la Viborg (4-1) și împotriva lui Aarhaus (3-1). Astfel, danezii vor veni în România, pentru partida tur din „dubla” cu FCSB în formă maximă, iar misiunea „roș-albaștrilor” se anunță una extrem de dificilă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și