Închide meniul

Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs: „A scos artileria grea! A fost măcel, nu am avut nicio şansă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 23:32

Reclamă
Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs: „A scos artileria grea! A fost măcel, nu am avut nicio şansă

Alexandru Vlad Achim si Ermal Krasniqi in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC U Craiova, barajul din cadrul Superligii Superbet pentru UEFA Conference League, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, joi 1 iunie 2023.,Image: 780778682, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs. Acesta a spus că arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost un adevărat „măcel” pentru că trebuia ca echipa sa să fie oprită. Şi George Ganea a avut un discurs dur pentru la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A început cum ne aşteptam, faulturi încontinuu pentru ei. Cornere nu voia să dea decât când dădeau ei mingea în cornere. Când a văzut că nu poate să ne oprească, a dat drumul la artileria grea. Roşu, faulturi. Totul numai pe invers cu scopul ştiu doar de dânsul. Pe Ganea l-a oprit când scăpa spre gol.

Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs

Bineînţeles, nu îl uităm nici pe domnul Chivulete. În seara asta a fost măcel, nu am avut nicio şansă. Atâtea faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici, şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mari. Era destul de târziu şi trebuia să ne oprească prin orice fel”, a spus Vlad Achim la digisport.ro.

Pe de altă parte, George Ganea a spus, ironic, că „este greu să te baţi cu CFR Cluj”. George Ganea mai spune că trebuia c

Ce pot să spun? A văzut toată lumea că azi trebuia să câştige o echipă, nu e nimic de ascuns. Suntem toţi supăraţi. Îi atingeam, fault. E greu să te baţi cu CFR, atât pot să zic. Când anumiţi oameni vor ca ei să se ducă mai departe şi noi să stăm acasă.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut câteva şanse, dar astăzi trebuia să câştige doar o echipă şi aia era CFR Cluj„, a spus George Ganea după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0.

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Reclamă

Echipele din România calificate în cupele europene

  • Farul – turul 1 preliminar al Champions League
  • FCSB, CFR, Sepsi – turul 2 preliminar Conference League
  • FCSB şi CFR Cluj vor fi capi de serie în turul 2, dar şi dacă vor obţine calificarea în turul 3 al Conference League.

Crize de nervi în CFR Cluj – FC U Craiova

Crize de nervi în CFR Cluj – FC U Craiova! Dan Petrescu şi-a dat palme în cap într-un moment în care Istvan Kovacs a eliminat preparatorul fizic de la FC U Craiova.

Dan Vasilică, preparatorul fizic al celor de la FC U Craiova, a fost trimis la vestiare după ce i-a arătat pumnul lui Istavan Kovacs. Arbitrul din Carei l-a eliminat după ce a protestat vehement.

Dan Vasilică a fost extrem nemulţumit şi a făcut semne ameninţătoare cu pumnul. În acelaşi timp, Dan Petrescu a făcut o criză de nervi şi şi-a dat palme în cap. Pe drumul spre vestiare, Dan Vasilică s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat că a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza

Cel mai bun arbitru român l-a eliminat pe Bauza pentru două cartonaşe galbene în a doua repriză a meciului de la Cluj. Echipa lui Adrian Mititelu a cerut şi un penalty în prima repriză.

În minutul 68, Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Bauza, care a fost eliminat. Argentinianul a contestat decizia arbitrului din Carei şi i-a cerut să consulte VAR-ul.

Adrian Mititelu Jr. a avut un derapaj la adresa lui Istvan Kovacs, imediat după eliminarea lui Bauza. „Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc„, a scris Adrian Mititelu Jr. pe reţelele de socializare.

Nu a fost singura decizie a lui Istvan Kovacs care a stârnit furia oltenilor. În minutul 8, FC U Craiova a cerut un penalty după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Cristi Manea.

Cum a judecat cel mai bun arbitru din România această fază? Cum a analizat VAR?„, s-a întreabat, ironic, Adrian Mititelu Jr.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și