Închide meniul

Vlad Chiricheş a dezvăluit numele celui mai bun atacant împotriva căruia a jucat: „Era complet, avea viteză!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 16:28

Vlad Chiricheş a dezvăluit numele celui mai bun atacant împotriva căruia a jucat: „Era complet, avea viteză!

Vlad Chiricheş a dezvăluit numele celui mai bun atacant împotriva căruia a jucat

Profimedia

Vlad Chiricheş a dezvăluit numele celui mai bun atacant împotriva căruia a jucat. Este vorba de fostul star de la Manchester City, Kun Aguero. Chiricheş a nominalizat şi antrenorul care l-a impresionat cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a revenit în această vară la FCSB, după 10 ani petrecuţi în marile campionate din Europa. Chiricheş nu a uitat nici ce adversari a avut, iar un atacant l-a „marcat” pe fundaşul roş-albaştrilor.

Vlad Chiricheş a dezvăluit numele celui mai bun atacant împotriva căruia a jucat

„Kun Aguero în Premier League. Era un atacant complet, puternic. Avea viteză, o tehnică foarte bună”, a spus Vlad Chiricheş la orangesport.ro. Căpitanul echipei naţionale a mai spus că Roberto De Zerbi a fost antrenorul care l-a impresionat cel mai mult în carieră şi Koulibaly a fost cel mai bun fundaş alături de care a jucat.

Vlad Chiricheș știe cum poate FCSB câștiga titlul

Vlad Chiricheș știe cum poate  FCSB câștiga titlul. Fundașul vicecampioanei a vorbit despre lotul echipei pregătite de Elias Charalambous, dar și despre atmosfera din jurul formației.

Fundașul a revenit la FCSB după ce în urmă cu 10 ani a fost vândut de Gigi Becali la Tottenham, în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro. Acum, odată cu revenirea în Liga 1, fotbalistul a devenit cel mai bine plătit jucător din campionatul României.

Reclamă

Fundașul din lotul lui Elias Charalambous este de părere că fotbaliștilor de la FCSB le lipsește încrederea. Totuși, Vlad Chiricheș crede că lotul formației este unul puternic și că jucătorii pot câștiga titlul de campioană în Liga 1.

„Avem un grup frumos, puternic cu calitate. Ne lipseşte doar încrederea asta că se poate mai mult, că putem să câştigăm campionatul. Cred că asta ne lipseşte să avem rezultate extraordinare. Sper ca prin venirea mea să ajut la mentalitatea asta. La a le da încredere că pot să fie campioni.

Cred că e normal venind după 10 ani afară să fie o presiune. Sper să ajut ca echipa asta să fie campioană. Cred că le lipseşte un trofeu şi asta i-ar ajuta pe jucătorii tineri în cariera lor pe mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Despre faptul că Pintilii şi Filip sunt antrenorii lui) E o situaţie plăcută. Sper ca ei să-şi devină studiile să devină nişte antrenori extraordinari şi sper să îi ajut şi eu să-şi treacă un trofeu în cv la finalul anului”, a spus Vlad Chiricheș, pentru orangesport.ro.

În cariera sa, Chiricheș a jucat pentru FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo, și Cremonese. În momentul de față este cotat la 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Cea mai mare cotă de piață a avut-o în anul 2014, atunci când evolua pentru Tottenham și valora suma de 11 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și