Închide meniul

Vlad Chiricheş, avertizat de un fost coleg de la FCSB: „Să nu înceapă Gigi Becali să-l schimbe la pauză!”

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 17:37

Reclamă
Vlad Chiricheş, avertizat de un fost coleg de la FCSB: „Să nu înceapă Gigi Becali să-l schimbe la pauză!

Vlad Chiricheş, avertizat de un fost coleg de la FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Vlad Chiricheş a fost avertizat de un fost coleg de la FCSB, după ce a revenit la echipa roş-albastră. Florin Gardoş a comentat gafele comise de fundaşul central, în derby-ul cu CFR Cluj. Gardoş îl sfătuieşte pe fostul să coechiper să fie mai atent, în timpul meciurilor, deoarece riscă să fie schimbat la pauză de către Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost titular în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de roş-albaştri în Ghencea, cu scorul de 1-0. Fundaşul a avut o evoluţie nesigură, şi a pasat la adversar în timpul primei repriză, fază din care a rezultat o ratare uriaşă a clujenilor.

Vlad Chiricheş, avertizat de un fost coleg de la FCSB

Florin Gardoş a declarat că Vlad Chiricheş nu ar trebuti să comită astfel de erori, având în vedere faptul că este un jucător cu experienţă. Fostul fundaş central susţine că Chiricheş are nevoie de încredere la FCSB, pentru a putea da un randament bun.

Pe de altă parte, Gardoş a mai subliniat faptul că Gigi Becali poate să-l schimbe pe Vlad Chiricheş la pauza meciurilor, în cazul în care va gafa, astfel că-l avertizează în acest context pe fostul său coechipier.

„Depinde foarte mult și de încrederea pe care o va câștiga. Dacă ne aducem aminte, Chiricheș de la Steaua, ne aducem aminte de meciurile mari, nu ne aducem aminte de gave. Într-adevar a mai avut meciuri la națională în care a mai greșit, a fost criticat în multe momente.

Reclamă

Ținând cont de nivelul fotbalului și la faptul că a ajuns la o anumită maturitate, ar trebui să nu mai greșească, sau să nu mai greșească atât de mult. Într-adevar a fost o pasă greșită în prima repriză destul de periculoasă. Una a fost foarte periculoasă.

Nu știm încă în ce direcție se va duce, cred că contează mult să joace mai simplu până își câștigă forma și încrederea. Mie îmi e frică să nu înceapă patronul să zică că îl schimbă la pauză. Eu cred că și-a asumat când a venit. Știa că va fi o presiune în plus asupra lui”, a declarat Florin Gardoş, pentru fanatik.ro.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş după derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 4-a a Ligii 1. Fostul şef al LPF a vorbit despre gafa făcută de fundaşul central al lui Elias Charalambous în prima repriză a meciului din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Băi, când am spus-o aici, e imposibil să nu greșească o dată. A comis-o de două ori! Am senzația că are și el pauzele de gândire. După timpul când o comitea și aici, l-am lăudat, s-a vândut afară…

Că i-a înghețat piciorul. Una e să faci în fața fundașilor centrali, când în spate mai ai doi care pot să salveze, alta când faci greșeli ca ultim apărător, e foarte greu. E jucător cu experiență, îl va ajuta pe Gigi. Îl dădea Gigi afară săptămâna viitoare (n.r. dacă CFR învingea pe FCSB în urma greșelilor lui Chiricheș)„, a declarat Dumitru Dragomir lafanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și