Închide meniul

Vlad Chiricheş, „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea: „Atmosferă incredibilă, sper să mai jucăm aici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 0:23

Reclamă
Vlad Chiricheş, „cucerit de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea: „Atmosferă incredibilă, sper să mai jucăm aici!

Vlad Chiricheş, "cucerit" de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea

Vlad Chiricheş, lângă Elias Charalambous / Hepta

Vlad Chiricheş s-a declarat „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a fost integralist în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a revenit după opt ani în Ghencea şi a fost încurajată de peste 28.000 de fani. S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Stadionul Steaua. Andrea Compagno a declanşat nebunia după golul marcat în minutul 67, din penalty, care a decis câştigătoarea.

Vlad Chiricheş, „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea

Chiricheş a fost încântat de atmosfera din tribună şi a recunoscut că speră ca FCSB să mai fie primită pe arena de 100 de milioane de euro.

În primul rând aş vrea să le mulţumesc tuturor celor prezenţi la stadion, au făcut o atmosferă incredibilă şi ne-am simţit ca acasă. Cred că a fost un eveniment frumos şi unde nu trebuia să lipseşti.

E un stadion nou, poate şi-a pierdut un pic din spiritul de altă dată. Dar e un stadion frumos, unde m-am simţit bine şi sperăm să mai avem ocazia să jucăm aici.

Reclamă

Eu cred că am controlat jocul şi ca posesie, şi ca momente de poartă. Da, au avut şi ei ocazii dar din ce am simţit eu pe teren nimic extraordinar. Azi am jucat 90 de minute şi e clar o îmbunătăţire, vin după 2 luni în care nu am jucat. E bine că încep să prind ritm, să joc mai mult şi asta mă ajută.

Acum mă simt bine, e clar că am nevoie de timp să mă recuperez şi sper să prind mult mai mult ritm, să mă simt mai bine cu colegii şi să joc în fiecare meci.

E un început foarte bun, noi ne dorim foarte mult să continuăm aşa. Avem încredere, avem plăcerea asta de a juca şi atunci când câştigi asta îţi dă moral.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar am văzut ceva imagini cu Nordsjelland, sunt o echipă bună, au posesie, sunt agresivi, sperăm să găsim un plan foarte bun de joc şi să câştigăm şi să ne calificăm. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm aici, aţi văzut a fost o atmosferă incredibilă şi cred că ne-ar ajuta să jucăm din nou aici„, a declarat Vlad Chiricheş, după FCSB – CFR Cluj 1-0, la digisport.ro.

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj

Titular pentru al doilea meci la rând în Liga 1, după revenirea la FCSB, Chiricheş nu a avut startul pe care şi-l dorea în confruntarea din Ghencea, de pe Stadionul Steaua. Jucătorul cu cea mai mare experienţă din lotul lui Elias Charalambous a primit cartonaş galben încă din minutul 8.

În minutul 24, fundaşul central al FCSB-ului a gafat uluitor. Aflat în posesia mingii în propriul careu şi fără a fi presat de vreun adversar, Chiricheş i-a pasat direct lui Muhar. Mijlocaşul croat nu a stat pe gânduri şi i-a pasat rapid lui Birligea, care a scăpat spre poarta lui Târnovanu.

Birligea l-a driblat pe Dawa, dar fundaşul vicecampioanei a intervenit in extremis şi a blocat şutul. „Chiricheş trebuie să-i mulţumească lui Dawa pentru că îl scoate dintr-o fază tipică lui!„, a reacţionat imediat comentatorul meciului.

FCSB, victorie la limită cu CFR Cluj

FCSB a învins-o, pe teren propriu, scor 1-0, pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Bucureştenii au ajuns la patru victorii consecutive în startul Superligii.

La revenirea pe stadionul Ghencea, după opt ani de pauză, FCSB a avut posesia în prima repriză a meciului cu echipa lui Mandorlini, CFR Cluj, dar cea mai mare ocazie a unei prime părţi animate au ratat-o clujenii, la bara lui Muhar, din minutul 19. Gazdele au replicat prin şuturile de la distanţă ale lui Şut şi Pantea, dar scorul pauzei a fost 0-0.

În partea secundă, în minutul 64, la un duel Cvek-Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

Reclamă

După gol FCSB a mai avut o ocazie la şutul lui Octavian Popescu, din minutul 74, dar cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze şi FCSB a bifat a patra victorie din patru meciuri în Superligă. Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Olaru (90+3 Edjouma), Ad. Şut, Djokovic – Cordea (Compagno 46), Oct. Popescu (Ovidiu Popescu 87), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (R. Filip 86), Kresic, Ajeti, Morgan (E. Krasniqi 60), Camora – Muhar, Tachtsidis (Avounou 60), Cvek (Otele 78) – Yeboah, Bîrligea (Jefte Betancor 86). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Chiricheş 8, Cordea 43, Octavian Popescu 85, Şut 90+5 / Morgan 47, Ajeti 54, Avounou 63

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și