Închide meniul

„Vlad Chiricheş la EURO 2024?” Adi Mutu a avut o reacţie imediată. Ce a văzut „Briliantul” la Radu Drăguşin

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 16:41

Reclamă
„Vlad Chiricheş la EURO 2024? Adi Mutu a avut o reacţie imediată. Ce a văzut „Briliantul la Radu Drăguşin

"Vlad Chiricheş la EURO 2024?" Adi Mutu a avut o reacţie imediată

Adi Mutu şi Vlad Chiricheş / Colaj Profimediaimages

Întrebat dacă îl vede pe Vlad Chiricheş la EURO 2024, Adi Mutu a avut o reacţie imediată. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, nu se aşteaptă ca fundaşul central de la FCSB să fie pe lista finală a lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş nu a mai jucat într-un meci oficial din luna august. Chiar dacă s-a refăcut după accidentarea gravă suferită, fostul căpitan al reprezentativei tricolore are şanse infime de a fi convocat la turneul final.

„Vlad Chiricheş la EURO 2024?” Adi Mutu a avut o reacţie imediată

Mutu avertizează că fundaşii centrali au nevoie să fie titulari de bază la echipele de club, pentru a ajuta selecţionata României. L-a arătat cu degetul şi pe Radu Drăguşin, care tocmai a fost titular pentru al doilea meci la rând în tricoul lui Tottenham.

L-am văzut puţin stingher pe Drăguşin. Se vede că nu are meciuri în picioare, faţă de ce juca el înainte şi ce ritm avea. A dat şi de o echipă care a crescut mult ritmul şi a accentuat lipsa lui de jocuri.

Probabil dacă ar fi fost un ritm mai scăzut din partea adversarilor nu s-ar fi văzut, dar aşa… N-a fost în formă, lipsa de jocuri de la echipa de club se vede. O să ajungem la Euro şi avem nevoie ca băieţii să joace puţin.

Reclamă

Altfel, o să ne aştepte cam aceeaşi vijelie şi acolo. Nu cred că mai are timp Chiricheş să poată ajunge la EURO”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

În prezent antrenor la CFR Cluj, Adi Mutu a înscris 35 de goluri în 77 de selecţii la naţionala României.

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheş este convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani ani a anunţat care este planul prin care speră să îl convingă pe ultima sută de metri pe Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheş trage tare pentru a-şi recâştiga locul în primul 11 la liderul Ligii 1. E sigur că, dacă va juca în meciurile rămase ale FCSB-ului, din play-off, ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la turneul final.

Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Vlad Chiricheş are 72 de selecţii la naţionala României, în ultimii 13 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și