Închide meniul

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Mesajul scurt al fundaşului

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 16:59

Reclamă
Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Mesajul scurt al fundaşului

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci/ Profimedia

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a semnat cu FCSB. Fundaşul a postat un scurt mesaj pe paginile oficiale de socializare, declarându-se bucuros de faptul că a revenit la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vkad Chiricheş este al patrulea jucător adus de FCSB în această vară. Pe lângă funaşul de 33 de ani, vicecampionii s-au mai înţeles cu Siyanbonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

Reacţia lui Vlad Chiricheş, după ce a fost anunţat transferul să la FCSB, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Postarea celor de la FCSB, în care se anunţa revenirea fundaşului la trupa roş-albastră, a fost repostată de către fundaş, alături de un scurt mesaj.

Chiricheş a notat faptul că se bucură că a revenit la FCSB, echipă de la care pleca în vara lui 2013: „E bne să fiu înapoi acasă!”, se arată în mesajul postat de fundaşul central de 33 de ani, pe contul oficial de Instagram.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB/ Instagram Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB/ Instagram Vlad Chiricheş

Cu o zi înainte de confruntarea cu CSKA Sofia 1948, din turul doi preliminar din Conference League, meci care se vede exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, FCSB a anunţat transferul lui Vlad Chicirheş.

Reclamă

Fundaşul nu va putea evolua în duelul cu bulgarii de la CSKA, însă va putea debuta la FCSB la sfârşitul săptămânii, atunci când roş-albaştrii se vor duela cu Oţelul Galaţi, în etapa a treia din Liga 1. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB un contract valabil pe un sezon. Înţelegerea se va prelungi automat la finele stagiunii, în cazul în care roş-albaştrii vor câştiga titlul.

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB! Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB. Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

După mai multe săptămâni de negocieri, Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB, aşa cum AS.ro sa anunţat în exclusivitate. Căpitanul echipei naţionale a acceptat oferta lui Gigi Becali şi va purta numărul 21.

„Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!„, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și