Închide meniul

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB! Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali. Ce număr va purta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 14:25

Reclamă
Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB! Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali. Ce număr va purta

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

Facebook FCSB

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB. Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai multe săptămâni de negocieri, Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB, aşa cum AS.ro sa anunţat în exclusivitate. Căpitanul echipei naţionale a acceptat oferta lui Gigi Becali şi va purta numărul 21.

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB

Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!„, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Reclamă

Becali a plusat față de oferta inițială, astfel că, dacă FCSB va cuceri titlul în acest sezon, contractul fundașului se va prelungi automat cu încă o stagiune, 2024-2025.

Considerat decisiv a fost și modul în care familia lui Vlad a insistat să rămână în România, astfel că internaționalul nostru a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Chiricheş a avut mai multe discuţii şi cu Mihai Pintilii, care ar fi avut un rol esenţial pentru revenirea fundaşului de 33 de ani cotat la 900.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB, Vlad Chiricheş va avea un salariu lunar de 30.000 de euro, fiind cel mai bine plătit jucător din lotul roş-albaştrilor, alături de Florinel Coman. El poate ajunge la un câştig total de 500.000 de euro, dacă FCSB va câştiga titlul şi va atinge şi grupele unei cupe europene.

  • Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: Depinde de mai mulţi factori

Patronul echipei roş-albastre a vorbit, luni, despre situaţia fundaşului de 33 de ani, rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Cremonese.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Vlad Chiricheş s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe stadionul Arcul de Triumf, după care a urmărit partida câştigată de FCSB cu 2-1 din tribune.

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Presa din Italia susţine că Vlad Chiricheş a avut mai multe oferte după ce contractul cu Cremonese a ajuns la final. Cagliari, Hellas Verona și Lecce ar fi cluburile care l-au dorit de asemenea pe fundaşul român.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și