Închide meniul

Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 23:27

Reclamă
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României

Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României

Vlad Chiricheş, în FCSB - FC Nordsjaelland / Profimedia

Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Pauza provocată de meciurile echipei naţională reprezintă oportunitatea perfectă pentru fundaşul de 34 de ani de a reveni pe teren. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a anunţat când va reveni fostul căpitan al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestei săptămâni, FCSB va disputa un meci amical cu Gloria Buzău, formaţie care se pregăteşte pentru play-off-ul ligii secunde.

Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României

Mihai Stoica a declarat că Vlad Chiricheş va juca în această partidă pentru a reveni în formă, după perioada lungă de indisponibilitate. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Denis Haruţ, un alt jucător care se va întoarce pe gazon după perioada de indisponibilitate.

De altfel, oficialul liderului din Liga 1 a dezvăluit că acest meci amical se va organiza, în mod special, pentru cei doi jucători care revin după accidentări. Mihai Stoica a mai declarat şi că Vlad Chiricheş putea intra mai devreme, dar cei de la FCSB nu au vrut să rişte o recidivă:

„Am spus foarte clar că trebuie să intre din etapa a doua, după întreruperea ocazionată de meciurile naţionalei.

Reclamă

Am luat un meci amical, vom juca sâmbătă cu Gloria Buzău pentru Chiricheş şi Haruţ. Vom fi în formulă completă după meciul ăsta. Chiricheş putea să joace şi acum două săptămâni, dar de ce să riscăm?”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic

Mihai Stoica a venit cu un răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic. Fundaşul muntenegrean în vârstă de 31 de ani a anunţat că vrea să plece de la FCSB, la finalul sezonului, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a avut o reacţie categorică.

„Vreau să câștig campionatul și să plec!„, a spus Risto Radunovic imediat după partida FCSB – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Gigi Becali s-a amuzat când l-a auzit şi l-a ironizat: „Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?”.

Reclamă 4 / 0/3

MM Stoica a precizat că Radunovic îşi doreşte un salariu mai mare la vicecampioana României, dar că s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali. Dacă nu se ajunge la un acord, sunt şanse mari ca experimentatul fundaş să plece de la FCSB.

„Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta.

Eu l-aş ţine şi discuţia asta am demarat-o de multe ori cu Gigi şi la un moment dat am avut o discuţie cu Risto, dar poate a uitat. Risto a cerut o mărire a contractului aflat în derulare, iar Gigi nu a fost de acord„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și