Închide meniul

Vlad Chiricheș se gândește la retragere! Ce va face după ce își va agăța ghetele în cui: „Mă bate gândul!”

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 19:16

Reclamă
Vlad Chiricheș se gândește la retragere! Ce va face după ce își va agăța ghetele în cui: Mă bate gândul!”

Vlad Chiricheș se gândește la retragere

Vlad Chiricheş salută galeria FCSB-ului / Profimedia

Vlad Chiricheș se gândește la retragere. Vedeta din apărarea FCSB-ului a vorbit despre viitorul său și a dezvăluit ce va face după ce își va încheia cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 34 de ani, Vlad Chiricheș nu a mai jucat din vara anului trecut pentru FCSB. Acesta s-a accidentat la un meci cu UTA și a lipsit pentru o perioadă lungă de pe teren.

Vlad Chiricheș se gândește la retragere

Chiar dacă este aproape de revenire, Vlad Chiricheș a vorbit despre planurile sale de viitor, legate de ce urmează după cariera de fotbalist.

Chiar dacă a dezvăluit că, momentan, se concentrează pe cariera de fundaș, Chiricheș a dezvăluit că ar dori să urmeze cursurile unei școli de antrenori, în Italia.

„Mă pasionează ideea asta, am stat 10 ani în Italia şi am întâlnit antrenori foarte buni, care mi-au dat cumva o idee despre cum ar trebui să fie un antrenor. Şi îmi place, îmi place să ofer soluţii, să-mi dau cu părerea despre anumite faze de joc. Asta nu înseamnă că o să devin un antrenor, e mult mai complex fenomenul, ar îmi place ideea de a ajuta jucatorii să vadă mult mai bine jocul.

Reclamă

În curând, nu! Îmi doresc să mă concentrez pe ce am de făcut în momentul ăsta ca jucător. Apoi, mă bate gândul să merg la şcoala de antrenori din Italia. Mă gândesc că e mai valoroasă, mai bună, poţi să înveţi lucruri mai bune. Poate este şi mai rapidă, da”, a spus Vlad Chiricheș, potrivit orangesport.ro.

Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024

Vlad Chiricheș a fost cerut la echipa națională, pentru EURO 2024. Gabi Torje este convins că valoarea fundașului de la FCSB este una incontestabilă și a subliniat că acesta ar fi de ajutor oricând la națională.

Vlad Chiricheș a fost accidentat din luna august, după un meci cu UTA, iar de atunci nu a mai bifat niciun meci oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Torje a fost coleg cu Vlad Chiricheș la echipa națională, în urmă cu mai mulți ani, și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Mijlocașul consideră că deși fundașul a stat „pe bară” destul de multe luni, ar putea ajuta echipa națională la EURO.

Torje a mai mărturisit că și lui Edi Iordănescu îi va fi greu să aleagă jucătorii care vor merge în Germania, la EURO 2024.

„A stat destul de mult timp, dar valoarea lui e incontestabilă. Nu ar fi rămas atât timp în străinătate, a fost căpitanul naționalei, a fost la turneul final în 2016.

Eu cred că poate fi oricând de folos echipei naționale. E greu să fii selecționer, sunt foarte mulți jucători propuși, e greu să alegi 25 în lot, 11 să-i bagi pe teren”, a declarat Gabi Torje, conform digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și