Închide meniul

Vlad Chiricheș semnează azi cu FCSB, după ce s-a înțeles cu Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2023, 7:31 / Actualizat: 25 iulie 2023, 9:11

Reclamă
Vlad Chiricheș semnează azi cu FCSB, după ce s-a înțeles cu Gigi Becali

Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheș, în timpul unui meci / Hepta

Vlad Chiricheș semnează azi cu FCSB, după ce s-a înțeles cu Gigi Becali. Fundașul de 33 de ani le va face galerie lui Coman şi Olaru de acasă la partida de miercuri, cu CSKA 1948 Sofia, ce va fi live pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a putea evolua contra bulgarilor, Chiricheș ar trebui să fie înscris pe listă până miercuri dimineață, la ora 01:00. Cel mai probabil, Chiri va fi încercat în partida retur cu bulgarii.

Vlad Chiricheș semnează azi cu FCSB, după ce s-a înțeles cu Gigi Becali

Becali a plusat față de oferta inițială, astfel că, dacă FCSB va cuceri titlul în acest sezon, contractul fundașului se va prelungi automat cu încă o stagiune, 2024-2025.

Considerat decisiv a fost și modul în care familia lui Vlad a insistat să rămână în România, astfel că internaționalul nostru a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Chiricheş a avut mai multe discuţii şi cu Mihai Pintilii, care ar fi avut un rol esenţial pentru revenirea fundaşului de 33 de ani cotat la 900.000 de euro.

Reclamă

La FCSB, Vlad Chiricheş va avea un salariu lunar de 30.000 de euro, fiind cel mai bine plătit jucător din lotul roş-albaştrilor, alături de Florinel Coman. El poate ajunge la un câştig total de 500.000 de euro, dacă FCSB va câştiga titlul şi va atinge şi grupele unei cupe europene.

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: Depinde de mai mulţi factori

Patronul echipei roş-albastre a vorbit, luni, despre situaţia fundaşului de 33 de ani, rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Cremonese.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Vlad Chiricheş s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe stadionul Arcul de Triumf, după care a urmărit partida câştigată de FCSB cu 2-1 din tribune.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Presa din Italia susţine că Vlad Chiricheş a avut mai multe oferte după ce contractul cu Cremonese a ajuns la final. Cagliari, Hellas Verona și Lecce ar fi cluburile care l-au dorit de asemenea pe fundaşul român.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și