Închide meniul

Vlad Iacob a dezvăluit cum a reuşit Dinamo să aducă trei jucători, chiar dacă are interdicţie la transferuri: „Au încredere!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 21:01

Reclamă
Vlad Iacob a dezvăluit cum a reuşit Dinamo să aducă trei jucători, chiar dacă are interdicţie la transferuri: „Au încredere!

Vlad Iacob a dezvăluit cum a reuşit Dinamo să aducă trei jucători, chiar dacă are interdicţie la transferuri

Ovidiu Burcă alături de jucătorii lui Dinamo, după promovarea în Liga 1 / Profimediaimages

Vlad Iacob a explicat cum a reuşit Dinamo să aducă trei jucători, chiar dacă gruparea din Ştefan cel Mare are interdicţie la transferuri. Ovidiu Burcă a primit întăriri în cantonamentul din Slovenia, înainte de startul sezonului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a înţeles cu portarul sloven Adnan Golubovic (27 de ani), dar şi cu Dennis Politic (25 de ani) şi Cristian Costin (25 de ani). Cu toţii se vor pregăti sub comanda lui Ovidiu Burcă. Contractele lor nu pot fi însă înregistrate, până nu se rezolvă problemele pe care alb-roşiii le au la FIFA.

Vlad Iacob, explicaţii după ce Dinamo s-a înţeles cu trei jucători, chiar dacă are interdicţie la transferuri

Administratorul special al lui Dinamo a precizat că în cel mai scurt timp se va afla dacă nou-promovata va scăpa de interdicţia la transferuri. „Câinii” au litigii cu mai mulţi foşti jucători. Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec, Akpala și Azankpo au de primit, în total, aproape 600.000 de euro. Vlad Iacob nu ştie cum ar putea fi plătită această sumă.

Noi aşteptăm din clipă în clipă deblocarea transferurilor. Dacă nu se vor debloca, acţionarii şi-au asumat că se vor soluţiona. Nu e vorba de TAS, e vorba de FIFA. Nu există un termen stabilit. Noi aşteptăm decizia.

Clubul Dinamo nu poate plăti, este în insolvenţă. Nu Dinamo este entitatea de unde vor pleca banii„, a declarat Vlad Iacob la digisport.ro.

Reclamă

Şefii lui Dinamo sunt optimişti că toţi jucătorii care au fost convinşi să semneze cu Dinamo vor fi, în cele din urmă, prezentaţi.

Sunt jucători care au fost monitorizaţi o bună perioadă de timp, care s-au alăturat. Sperăm ca actele să fie perfectate de îndată ce interdicţia se ridică.

Jucătorii au încredere că situaţia se va soluţiona într-un timp foarte scurt. Sunt câteva întăriri pe care le aşteptăm în perioada imediat următoare„, a mai spus oficialul dinamoviştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă s-a zvonit că Lamine Ghezali nu va mai continua la Dinamo, Vlad Iacob infirmă informaţiile apărute în presă.

Am văzut foarte multe speculaţii, s-au vehiculat şi sume de transfer. Pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă. Nu ne dorim ca Ghezali să părăsească clubul şi credem că poate evolua la fel de bine ca în play-off„, a declarat Iacob.

Adnan Golubovic va fi noul portar de la Dinamo

Golubovic a fost legitimat ultima dată la echipa din țara sa natală, FC Koper. Portarul și-a încheiat contractul cu formația slovenă în această vară și a ajuns deja în lotul lui Ovidiu Burcă, în cantonamentul din Slovenia.

Adnan Golubovic va fi noul portar de la Dinamo. Potrivit dinamo1948club.ro, slovenul s-a antrenat deja alături de ceilalţi jucători ai lui Ovidu Burcă. Conform sursei citate, Golubovic s-a înțeles cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să fie înregistrat după ce interdicția lui Dinamo va fi ridicată.

În sezonul trecut, portarul a înregistrat 40 de partide pentru FC Koper, în care a încasat 43 de goluri. Alături de echipa slovenă a cucerit Cupa Sloveniei, în 2022.

În cariera sa, Golubovic a mai jucat pentru Interblock, Olimpija Ljubliana, NK Triglav, NK Domzale, Matera, Catanzaro, Vis Pesaro, Sloboda Tuzla și FC Koper. În prezent este cotat la 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

În trecut, portarul a fost internațional de tineret al Sloveniei, la grupele de U16, U17, U18 și U19 ale selecționatei. Totuși, acesta nu a apucat să debuteze pentru echipa națională, poarta acesteia fiind dominată de Jan Oblak.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și