Închide meniul

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea: „M-aș bucura”

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 9:25

Reclamă
Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea: M-aș bucura”

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB - Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre marele derby programat pe 22 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar putea reveni în Ghencea, după o pauză de 8 ani, la meciul cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1. „Roș-albaștrii” au jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali s-a duelat atunci cu cei de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1.

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea. Oficialul nu a primit informații despre stadionul pe care se va juca meciul

Oficialul de la Dinamo a dezvăluit că echipa sa nu a primit, până în momentul de față, o notificare cu privire la stadionul pe care se va juca meciul cu FCSB. Totuși, acesta a dat de înțeles că își dorește ca meciul să aibă loc pe stadionul „Steaua”, arenă unde Dinamo a mai jucat în sezonul trecut, atunci când echipa se afla în Liga a 2-a.

„Nu am fost informați, încă, cu privire la arena pe care se va disputa meciul cu FCSB. Vorbim despre cel mai important meci din fotbalul românesc, despre Eternul Derby, este normal să fie foarte mare interes pentru această partidă.

M-aș bucura ca acest meci să fie găzduit de o arenă cât mai mare și cât mai modernă. Suporterii noștri și suporterii adversarilor merită să se bucure de fotbal pe o arenă modernă și cât mai încăpătoare”, a spus Iacob, pentru digisport.ro.

Reclamă

Vlad Iacob, război total cu Andrei Nicolescu la Dinamo

Andrei Nicolescu a avut recent o declaraţie acidă la adresa lui Vlad Iacob, declarând că acesta este „băiatul lui tata”. Administratorul special al clubului a venit cu replica, şi a declarat că schimbarea sa de la Dinamo nu ar aduce niciun folos clubului.

De asemenea, Iacob dă asigurări că fiecare decizie pe care a luat-o a fost spre binele echipei, dezvăluind, totodată, că Ovidiu Burcă a fost cel care i-a prezentat pe noii acţionari ai clubului, printre care şi Andrei Nicolescu.

„Este adevărat, s-a convocat Adunarea Generală a Acționarilor. Pentru data de 17 august. Subiectul este schimbarea administratorului special. O schimbare care, din punctul meu de vedere, nu este favorabilă clubului. Din păcate, nici astăzi nu există resursele pe care acest club le merită și de care are nevoie.

Reclamă 4 / 0/3

Aș vrea să răspund unei acuzații care m-a dezgustat. Domnul Nicolescu a insinuat că n-aș fi fost onorat de deciziile pe care le-am luat până acum la Dinamo. Vreau să-l anunț pe domnul Nicolescu că am luat deciziile cu integritate, în spiritul și pentru binele clubului Dinamo. Îi reamintesc că toate deciziile mele au fost validate de administratorul judiciar.

Am văzut declarația conform căreia eu am distorsionat legătura dintre acționari și administratorul judiciar. Complet fals! Îi punem la curent pe acționari cu absolut toate plățile. Așa că acuzele la adresa mea sunt complet false.

Am o relație foarte bună cu Ovidiu Burcă. Nu relația cu el a fost problema, ci cu alte persoane. Am menționat mai devreme (n.r. – Andrei Nicolescu). Mi-a fost prezentat de Ovidiu Burcă și m-a încurajat să am încredere în el. Acum sunt în postura în care mi se aduc acuzații false în sfera publică, acuzații pe care nu le poate dovedi.

Miza este puterea și controlul asupra clubului. Sunt dezgustat că mi se aduc acuzații pentru deciziile pe care le-am luat, nu pot să iau decizii împotriva clubului! Miza ar trebui să fie capitalizarea cât mai urgentă a clubului Dinamo. Mizele personale ale acționarilor ar trebui să treacă în plan secund”, a declarat oficialul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și