Închide meniul

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo! Andrei Nicolescu: „Vlad e băiatul lui tata. Vom lămuri situaţia lui în curând”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 21:36

Reclamă
Continuă războiul în conducerea lui Dinamo! Andrei Nicolescu: „Vlad e băiatul lui tata. Vom lămuri situaţia lui în curând

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo!

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo. Andrei Nicolescu a anunţat că situaţia lui Vlad Iacob se va lămuri în curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele lui Dinamo a spus că i s-a oferit un salariu de 6.000 de euro pe lună lui Vlad Iacob pentru a renunţa la funcţia de administrator special, dar acesta a refuzat.

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo

Nu pot să zic că e liniște, Vlad e băiatul lui tata. Ar fi câștigat 6.000 de euro. Dacă preferi să stai pe zero lei și să ai drept de semnătură, în loc să iei 6.000 de euro…

Din perspectiva noastră, el distorsionează mesajele care pleacă de la administratorul judiciar către noi și invers. Asta este o problemă.

O vom lămuri cât de curând (n.r.: situaţia lui Vlad Iacob). Miza e prea mică pentru noi sau pentru Dinamo pentru a ne împiedica acum. Revin la ofertă. Dacă asta nu e o ofertă corectă, atunci ce să mai spun? Contractul era pe o perioadă nedeterminată, 6.000 de euro lunar.

Reclamă

În ultima vreme am început să avem un dialog direct cu domnul Zăvăleanu. Cumva și noi am greșit, informația pleca de la noi prin Vlad Iacob, el o dădea mai departe prin termenii și prin timingul lui”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Vlad Iacob, despre relaţia cu Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu: „Probabil i-am deranjat”

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo! Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dat detalii în legătură cu oferta care i s-a făcut de către Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Aceştia i-au propus o funcţie de director executiv în club, remunerată, dar Vlad Iacob nu a acceptat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono.

Am primit o ofertă căreia nu i-am dat curs. A venit foarte târziu, abia acum câteva săptămâni. Mi s-a oferit un salariu, doar în contextul în care renunț la poziția de administrator special. A fost cu totul și cu totul altceva față de ce am discutat înainte ca Red&White să ajungă acționar majoritar al clubului și chiar după.

Mi s-a propus cu totul altceva, o funcție de director executiv, să renunț la cea de administrator special, contrar discuțiilor și angajamentelor făcute înainte și după ce Red&White a ajuns acționar.

Nu vreau să intru în detalii. Probabil că i-am deranjat”, a declarat Vlad Iacob pentru digisport.ro.

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei! Andrei Nicolescu: „O să vedem dacă cineva e responsabil”

Dinamo şi-a achitat datoriile pe care le avea la foşti jucători şi aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri.

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a spus că ar fi preferat ca banii să intre în club, nu să ajungă la foşti jucători.

Dinamo le-a plătit sumele restante lui Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

Reclamă

O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte.

O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și