Închide meniul

Vladimir Bozovic, impresionat de atmosfera de la centenarul Rapidului: „Aşa ceva nu am văzut în Serbia”

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 22:58

Reclamă
Vladimir Bozovic, impresionat de atmosfera de la centenarul Rapidului: „Aşa ceva nu am văzut în Serbia

Vladimir Bozovic, impresionat de atmosfera de la centenarul Rapidului

Vladimir Bozovic, în tricoul Rapidului / ProfiMedia

Vladimir Bozovic, impresionat de atmosfera de la centenarul Rapidului. Fostul jucător muntenegrean a fost prezent în Giuleşti la aniversarea celor 100 de ani de la înfiinţarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bozovic a jucat la Rapid în perioada iulie 2007 – ianuarie 2013 şi a dezvăluit ce reprezintă clubul alb-vişiniu pentru el.

Vladimir Bozovic, impresionat de atmosfera de la centenarul Rapidului: „Aşa ceva nu am văzut în Serbia”

Ajuns la 41 de ani, fostul jucător al Rapidului a fost prezent în Giuleşti şi are încredere în Adrian Mutu şi în jucători şi speră să îi vadă în Liga Campionilor:

„Bravo pentru stadion. Cei de la Rapid au făcut ce trebuie pentru această sărbătoare. Mulțumesc pentru tot! Conducerea și-a făcut treaba. Cel mai frumos moment a fost când am semnat cu Rapid. După o lună am văzut ce înseamnă fotbalul cu un astfel de public.

Eu așa ceva nu am văzut în Serbia. Nu m-am simțit așa frumos ca aici. Eu am jucat cu inima fiecare meci, fără frică, indiferent că jucam cu o echipă mare sau mică.

Reclamă

Îmi place ce văd acum la Rapid. Trebuie să joace în cupele europene, pentru că are cel mai frumos stadion din România și trebuie să joace în Europa.

Antrenorul Mutu a făcut o echipă bună și conducerea a alcătuit un staff bun. Vreau ca la anul Rapid să joace în Liga Campionilor”, a declarat Vladimir Bozovic, potrivit gsp.ro.

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului. Diana, partenera acţionarului majoritar din Giuleşti, a atras toate privirile în momentul în care a ajuns alături de soţul ei la stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid împlineşte 100 de ani de existenţă. Fanii au început sărbătoarea, oficialii formaţiei pregătind mai multe momente speciale pe stadionul din Giuleşti.

Dan Şucu nu putea lipsi de la sărbătoarea centenarului. Acesta a ajuns la stadionul din Giuleşti înainte ca petrecerea să înceapă, şi a fost însoţit de soţia sa, Diana.

De altfel, Dan Şucu a oferit şi o scurtă declaraţie, înainte de intrarea în stadion. Acesta susţine că deşi de află de puţin timp la echipă, viitorul formaţiei depinde de el.

„La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”, a declarat Dan Şucu, la stadionul Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și