Închide meniul
Foto

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Portarul ploieștenilor a comis gafa sezonului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 19:47

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Portarul ploieștenilor a comis gafa sezonului

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova - Petrolul 2-0

Golul marcat de Vladislav Blănuță / Captură Digi Sport

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Tânărul atacant al echipei patronate de Adrian Mititelu a fost protagonistul unui moment cum rar se vede în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și Petrolul a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. Partida din Bănie a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Vladislav Blănuță a marcat fără să vrea în FCU Craiova – Petrolul 2-0. Imagini uluitoare de la meciul din Bănie

În acest meci, scorul a fost deschis abia în minutul 78, de o reușită a lui Achim. Totuși, cea mai uluitoare fază a acestei partide avea să vină în minutul 90+1.

La momentul respectiv, portarul de la Petrolul Ploiești a prins balonul în mână și a mers aproape de marginea careului, pentru a degaja mingea. Totuși, acesta a comis o eroare incredibilă și a trimis balonul direct în Vladislav Blănuță (VEZI IMAGINI ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO).

După această eroare, mingea s-a ciocnit direct de jucătorul de la FCU Craiova și a ajuns în poarta apărată de Zima. Astfel, putem spune că portarul „lupilor galbeni” a comis gafa sezonului.

Reclamă

După acest gol, Vladislav Blănuță a ajuns la 4 reușite, în actualul sezon, pentru FCU Craiova. În momentul de față, tânăul atacant care a obținut cetățenia română este cotat la suma de 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

FCU Craiova – Petrolul 2-0

Echipa FCU Craiova a învins marţi, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Liga 1. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor. A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (min. 71), notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă. 2-0 pentru FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și