Închide meniul

„Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 17:28

Reclamă
„Voi discuta și cu alt club! Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga

Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

Dani Coman a dezvăluit că nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Fostul președinte de la FC Hermannstadt i-a tăiat avântul lui Neluțu Varga, care a anunțat deja că acesta este foarte aproape de a se alătura conducerii echipei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a rămas fără președinte după plecarea lui Cristi Balaj. Astfel, Neluțu Varga s-a orientat spre Dani Coman, care a vorbit acum despre negocierile cu echipa ardeleană.

Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj

Fostul portar a dezvăluit că a discutat cu Neluțu Varga, însă a ținut să menționeze faptul că va purta negocieri și cu un alt club.

Totuși, Dani Coman a spus că nu se pune problema să semneze cu Rapid, având în vedere că președintele echipei din Giulești este Daniel Niculae, care îi este un bun prieten.

„Am avut o discuție cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă știu de multă vreme cu Neluțu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Reclamă

Voi mai avea o discuție cu el și cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuție și cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat și nu se pune problema, e vorba și de Nico…

Domnul Varga știe exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion și doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple și de clare”, a spus Dani Coman, la prosport.ro.

Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj

Potrivit gsp.ro, Pavol Safranko este pe lista priorităților lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Atacantul de 29 de ani al lui Sepsi tocmai a „demolat-o” de unul singur pe echipa lui Gică Hagi. A avut nevoie de 33 de minute pentru a înscrie un hat-trick împotriva Farului.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul slovac are o cotă de piață de 850.000 de euro și nu duce lipsă de oferte. În cele 44 de meciuri din acest sezon a înscris 8 goluri și a oferit 2 pase decisive.  Contractul lui cu Sepsi va expira pe 30 iunie, deci poate ajunge gratis la CFR Cluj.

Safranko s-a întors în urmă cu doi ani la Sepsi, după un sezon petrecut în Africa de Sud. Sundowns plătise 700.000 de euro în conturile echipei din Sfântu Gheorghe. În momentul în care a decis să se întoarcă la Sepsi, Safranko a refuzat oferta primită de la Gigi Becali. Acesta îl dorea la FCSB.

„Am discutat cu domnul Mihai Stoica. Și vreau să transmit că apreciez interesul lui FCSB, unul dintre cele mai mari cluburi din România„, spunea atunci Safranko, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și