Închide meniul

Voluntari – Hermannstadt 1-1. Balaure și Damașcan au marcat golurile remizei din primul meci din play-out

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 19:30

Voluntari – Hermannstadt 1-1. Balaure și Damașcan au marcat golurile remizei din primul meci din play-out

Voluntari - Hermannstadt

Jucătorii lui Hermannstadt, în timpul unui meci/ Hepta

  • Voluntari – Hermannstadt 1-1

Voluntari – Hermannstadt 1-1, primul meci din play-out-ul Ligii 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Balaure și Damașcan au marcat golurile remizei de pe terenul trupei lui Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiza din prima rundă de play-out, Voluntari a acumulat 18 puncte. De cealaltă parte, Hermannstadt are un singur punct în minus față de adversara din prima etapă a play-out-ului.

Voluntari – Hermannstadt 1-1

Final! Voluntari – Hermannstadt 1-1! Remiză în primul meci din play-out-ul Ligii 1! Balaure și Damașcan au marcat golurile de pe terenul ilfovenilor.

Reclamă

Min. 69: Voluntari – Hermannstadt 1-1! Balaure a restabilit egalitatea, cu un șut puternic din interiorul careului ilfovenilor!

Min. 30: Voluntari – Hermannstadt 1-0! Damașcan a deschis scorul pentru trupa lui Liviu Ciobotariu!

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt: Letica – Medina, Bejan, Stoica, Issah – Balaure, Biceanu, Mino, Popescu – Iancu, Paraschiv
Antrenor: Marius Măldărășanu

Voluntari are un moral excelent, înainte de confruntarea cu Hermannstadt. Ilfovenii sunt neînvinși de patru runde în Liga 1. În ultimele două etape, trupa lui Liviu Ciobotariu a remizat cu Chindia, în deplasare, și cu FC Argeș, pe teren propriu.

De cealaltă parte, și Hermannstadt are un moral bun înaintea duelului din deplasarea de la Voluntari. Trupa lui Marius Măldărășanu a obținut două victorii în ultimele două runde. Mai exact, sibienii le-au învins pe Rapid și FC U Craiova 1948, pe ambele cu scorul de 1-0.

În precedentele două confruntări, din sezonul regular, cele două formații și-au împărțit victoriile. În tur, Hermannstadt s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, iar în retur, Voluntari a câștigat duelul de acasă, cu scor de neprezentare, 3-0.

Marius Măldărășanu, emoționat după ce a învins-o pe Rapid, din urmă cu două runde

Marius Măldărășanu a fost emoționat după ce Hermannstadt a învins-o pe Rapid, 1-0, în Giulești, în etapa a 29-a din Liga 1. Antrenorul sibienilor s-a declarat încântat la finalul partidei. A recunoscut însă că s-a bucurat cu măsură, datorită trecutului său rapidist.

Marius Măldărășanu a spus că nu va uita niciodată victoria pe care a obținută în Giulești, în fața Rapidului, alături de Hermannstadt.

„Vreau să le urez succes, publicul trebuie să rămână alături de ei, să fie uniți.

Reclamă

Am avut și noroc, în fotbal ai nevoie și de noroc, este meritul tuturor. Și când am pierdut am jucat bine. Azi am jucat jocul nostru. Noi pierdem multe mingi în jumătatea noastră de teren, noi de chinuim să ducem mingea de la portar. E o victorie muncită.

Nu se modifică situația noastră, sunt puncte. E vorba doar de moral, de încredere. Am avut un blocaj. Am avut și ghinion, e un meci pe care o să-l ținem minte toată viața. Am jucat aici, le port respect, nu i-am uitat”, a spus Marius Măldărășanu, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Liga 1 • 18 mart., 13:18
„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:59
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: „Zici că e retrogradată”
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:53
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Cu acest joc nu merităm nimic”! Ce a spus de retrogradare!
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni
Liga 1 • 17 mart., 20:41
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni: „Nu mi-a fost ușor!”. Mesaj și pentru FCSB