Închide meniul

„Vor juca Darius Olaru și Florinel Coman în FCSB – Dinamo?” Răspunsul dat de Mihai Stoica: „Am tras o spaimă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 12:05

Vor juca Darius Olaru și Florinel Coman în FCSB – Dinamo?” Răspunsul dat de Mihai Stoica: Am tras o spaimă!”

„Vor juca Darius Olaru și Florinel Coman în FCSB - Dinamo?” Răspunsul dat de Mihai Stoica

Florinel Coman / Hepta

„Vor juca Darius Olaru și Florinel Coman în FCSB – Dinamo?” este întrebarea la care Mihai Stoica a dat răspunsul imediat. Managerul general al roș-albaștrilor susține că ambii jucători se simt foarte bine, după accidentările suferite în prima etapă, în duelul cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește de derby-ul cu Dinamo, care se va disputa pe arena Arcul de Triumf. Meciul se va desfășura sâmbătă, de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

„Vor juca Darius Olaru și Florinel Coman în FCSB – Dinamo?” Răspunsul dat de Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că s-a speriat atunci când l-a văzut accidentat pe Darius Olaru, însă a declarat că mijlocașul s-a recuperat la timp pentru derby-ul cu Dinamo.

Același lucru se aplică și în cazul lui Florinel Coman, despre care MM susține că va reveni la antrenamentele echipei, cu două zile înaintea derby-ului cu marea rivală.

„(n.r. Vor juca Coman şi Olaru în derby?) Coman şi Olaru sunt bine, amândoi. Nu s-au antrenat până acum cu echipa. Ieri au fost liberi cei care au jucat în prima etapă, iar astăzi s-au antrenat separat. Mâine vor intra însă cu echipa. Nu mai au dureri, chiar sunt foarte bine amândoi.

Reclamă

Cu Olaru chiar am tras o spaimă, dar el e genul care cere să fie schimbat că nu mai poate şi apoi face 10 sprinturi (n.r. râde)”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, de pe Arcul de Triumf. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că biletele nu se vor vinde online, pentru ca vicecampionii să fie siguri că nu vor fi mai mulţi suporteri dinamovişti pe stadion.

„Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și