Închide meniul

Walter Zenga, chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova: „A fost o discuţie!” Ce condiţie ar fi pus italianul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 23:40

Walter Zenga, chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova: „A fost o discuţie! Ce condiţie ar fi pus italianul

Walter Zenga , chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948

Walter Zenga a fost aproape de o revenire în fotbalul românesc | Hepta

  • Walter Zenga, chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova
  • Lovitura încercată de Adrian Mititelu

Walter Zenga, chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova. Informaţia a fost confirmată chiar de oficialii clubului din Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Walter Zenga şi-a arătat disponibilitate de a reveni în fotbalul românesc, însă a pus o condiţie neacceptată de Adrian Mititelu. A cerut să fie înlăturat preparatorul Dan Vasilică. Pe de altă parte, oficialii celor de la FC U Craiova au spus că nu a fost vorba de o condiţie pusă de Zenga, care este liber de contract din 2020, atunci când a fost demis de Cagliari.

Walter Zenga, chemat de Adrian Mititelu la FC U Craiova

Într-adevăr, a fost o discuție cu Walter Zenga, după ce numele lui a fost propus patronului. Am luat legătura cu el pentru a stabili anumite lucruri legate de o posibilă colaborare. Walter și-a arătat disponibilitatea de a avea o discuție de principiu. 

Reclamă

Nu s-a pus în nicio secundă problema să vină cu anumite condiții legate de staff, din contră. A spus că îi este foarte ușor să lucreze cu antrenorii pe care îi avem acum, pentru că aceștia cunosc situația și jucătorii. Nu a fost nicio pretenție importantă. A fost interesat de baza de pregătire, de condiții, de obiectiv, de o durată a contractului, dar nicio secundă de staff. Ultimul lucru pe care l-a subliniat a fost salariul. 

În același timp, pentru că apare menționat numele preparatorului fizic Dan Vasilică, el a lucrat și cu Nicolo Napoli, cu Eugen Trică, Flavius Stoican și Marius Croitoru. Toți antrenorii au avut o relație profesională foarte bună cu el, bazată pe respect. Așa cum a fost propus Walter Zenga, mai sunt și alte nume. Dar patronul vrea să ia decizia potrivită în numirea noului antrenor, mai ales că echipa traversează un moment greu. 

Reclamă

Astfel de știri destabilizează și mai rău atmosfera și relația dintre FCU și suporterii pe care ne dorim să îi avem alături în număr cât mai mare, mai ales că urmează un program foarte greu”, a transmis team-managerul Eduard Zelgin pentru sursa mai sus citată.

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu l-a criticat pe Marius Croitoru, fostul antrenorul al FC U Craiova 1948. Afaceristul încă e supărat pe tehnician și îl acuză că a lăsat echipa în prăpastie. Mititelu nu i-a iertat nici pe ultrașii olteni, care îl susțineau pe Croitoru.

„Ăsta e fotbalul, încă suferim mult. Adevărul este că ar trebui să-i puneți întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână și a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa își va reveni. Echipa nu are energie. Nu știu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge. Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiență și trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuți. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica.

Reclamă 4 / 0/3

Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de o săptămână, două, trei. Încercăm să găsim soluții. Trebuie să găsesc soluția cea mai bună. Ce am vrut eu să aduc nu se poate acum. E chestie de încredere a mea.

Omul care a fost zeificat de galerie… acum tot noi suntem vinovați. Vine galeria și ne înjură, ne amenință. E zeul lor, păi vorbiți, bă, cu zeul vostru pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Vorbiți cu el, întrebați-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei. Stați acasă, nu mai veniți. Mă refer la cei care ne fac mercenari și nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ținut în picioare o oră și jumătate pe zi, toți. Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Sunte aceiași jucători, sunt cu toții profesioniști, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de amenințări pe Facebook, nu se poate așa ceva.

Ce săi îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis ‘domne, nu mai am nicio soluție’. Probabil că el știa, nu știam de ce a spus chestia asta. Pe mine mă înjurau (n.r. -suporterii) și pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru și oierul Mititelu’. Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele”, a spus Adrian Mititelu.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 pe 10 octombrie, după doar câteva luni petrecute în Bănie. De atunci, echipa lui Adrian Mititelu a disputat trei partide, însă n-a obținut niciun succes. În ultimul meci, oltenii au remizat cu Hermannstadt, acasă, 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”