Închide meniul

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți!” Amenințări și pentru ultrașii lui FC U Craiova 1948: „Stați acasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2022, 8:56

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți! Amenințări și pentru ultrașii lui FC U Craiova 1948: „Stați acasă!

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu l-a criticat pe Marius Croitoru, fostul antrenorul al FC U Craiova 1948. Afaceristul încă e supărat pe tehnician și îl acuză că a lăsat echipa în prăpastie. Mititelu nu i-a iertat nici pe ultrașii olteni, care îl susțineau pe Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ăsta e fotbalul, încă suferim mult. Adevărul este că ar trebui să-i puneți întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână și a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa își va reveni. Echipa nu are energie. Nu știu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge. Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiență și trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuți. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica.

Adrian Mititelu l-a criticat pe Marius Croitoru

Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de o săptămână, două, trei. Încercăm să găsim soluții. Trebuie să găsesc soluția cea mai bună. Ce am vrut eu să aduc nu se poate acum. E chestie de încredere a mea.

Omul care a fost zeificat de galerie… acum tot noi suntem vinovați. Vine galeria și ne înjură, ne amenință. E zeul lor, păi vorbiți, bă, cu zeul vostru pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Vorbiți cu el, întrebați-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei. Stați acasă, nu mai veniți. Mă refer la cei care ne fac mercenari și nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ținut în picioare o oră și jumătate pe zi, toți. Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Sunte aceiași jucători, sunt cu toții profesioniști, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de amenințări pe Facebook, nu se poate așa ceva.

Reclamă

Ce săi îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis ‘domne, nu mai am nicio soluție’. Probabil că el știa, nu știam de ce a spus chestia asta. Pe mine mă înjurau (n.r. -suporterii) și pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru și oierul Mititelu’. Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele”, a spus Adrian Mititelu.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 pe 10 octombrie, după doar câteva luni petrecute în Bănie. De atunci, echipa lui Adrian Mititelu a disputat trei partide, însă n-a obținut niciun succes. În ultimul meci, oltenii au remizat cu Hermannstadt, acasă, 1-1.

Adrian Mititelu are 3 foști selecționeri în vizor, după despărțirea de Marius Croitoru

Potrivit sport.ro, finanțatorul lui FC U Craiova 1948 are 3 nume pe listă. Este vorba despre 3 foști selecționeri: Cosmin Contra, italianul Luigi Di Biagio și sârbul Ilija Stolica.

Reclamă 4 / 0/3

În clipa de față, toți cei 3 antrenori sunt liberi de contract. Cosmin Contra a pregătit-o ultima oară pe Al-Ittihad. “Guriță” a ocupat postul de selecționer al naționalei României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019, reușind să obțină 13 victorii în 24 de meciuri.

Poli Timișoara, Getafe, Fuenlabrada, Petrolul, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo sunt celelalte formații pe care le-a mai condus Contra de-a lungul carierei.

Aflat la rândul său fără angajament, Luigi Di Biagio a ocupat postul de selecționer al naționalei U21 a Italiei, în două mandate. El a fost și interimar la naționala mare timp de două luni. Ca jucător, Di Biagio a evoluat la nume răsunătoare din Italia, precum Lazio, Roma și Inter.

Ilija Stolica este cel de-al 3-lea antrenor aflat în vizorul lui Adrian Mititelu. Sârbul s-a aflat ultima oară pe banca lui Partizan Belgrad. Antrenorul de 43 de ani le-a mai pregătit pe Vozdovac, Vojvodina și NK Olimpija.

De asemenea, el se poate lăuda și cu o experiență ca selecționer, la cârma naționalei U21 a Serbiei, pe o perioadă de doi ani.

Adrian Mititelu, dispus să renunțe la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a anunțat, săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că vrea să vândă clubul FC U Craiova 1948 și nu își dorește niciun ban la schimb. Singura condiție impusă de omul de afaceri este să găsească un investitor care să-i ofere garanții că echipa își va continua existența.

„Am vrut să fac multe lucruri, dar până acum nu am reușit. S-ar putea să existe unii mai pricepuți decât mine. Vreau să spun încă o dată, reafirm dorința de a ceda clubul cu 0 lei. Îl dau gratis, nu e cacealma. Îl cedez pentru zero lei și cred că mai sunt și ceva bani în cont.

Reclamă

Să se găsească un investitor și vă dau cuvântul de onoare că cedez acest club cu zero lei. Singura condiție este să aibă continuitate, nu să vină un trimis al lui Rotaru și să îl închidă a doua zi, să scape CSU de concurență. Am și eu o limită, nu pot fi înjurat la nesfârșit.

Am făcut tot ce a depins de mine. Voi face în continuare, nu abandonez clubul, e vorba de o pasiune de o viață. Sunt 20 de ani de când sunt implicat. În 2005, am devenit cel care a decis soarta clubului. Se pot spune multe despre felul în care am condus clubul. Vreau să spun că eu, de aici, având informații și din stânga și din dreapta, cunosc mai bine situația.

Fără supărare pentru suporteri, dar așa oameni plângăcioși și văicaroși nu am văzut. Nu s-a întâmplat nimic. Antrenorul nu a gestionat bine antrenamentele echipei. Croitoru este un antrenor bun, dar el nu poate decide soarta echipei. Eu iau deciziile în funcție de interesele clubului”, a spus Adrian Mititelu, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru
  • Amenințări și pentru ultrașii lui FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și