Închide meniul

Wesley Lopes, promisiune savuroasă. „Mă duc la Gigi Becali la palat cu un platou de mici! Berea să o dea el”

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 19:38

Reclamă
Wesley Lopes, promisiune savuroasă. „Mă duc la Gigi Becali la palat cu un platou de mici! Berea să o dea el

Wesley, promisiune pentru Gigi Becali

Profimedia

Wesley Lopes, unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în Liga 1, a promis ca l-a vară îl va vizita pe Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wesley Lopes s-a apucat de impresariat și vrea să semneze cu mai mulți jucători de la FCSB. Fostul golgheter de la Vaslui plănuiește să meargă acasă la Gigi Becali cu un platou cu mici.

Wesley Lopes merge peste Gigi Becali la palat

Brazilianul așteaptă ca patronul de la FCSB să-i dea la schimb câteva beri.

„O să vin în vară şi mă duc la Gigi Becali la palat, cu voi presa, cu televiziunea şi îi duc un platou de mici. Berea să o dea el că are mai mulţi bani ca mine!

Şi mă duc să îl văd şi pe Porumboiu la „Ţărănoaia”, la Vaslui. Aşa să îi transmiteţi. Vorbesc serios! Chiar nu glumesc! Sigur s-ar bucura şi Gigi Becali.

Reclamă

(n.r. îi aduci nişte jucători din Brazilia?) Nu ştiu dacă mai vrea jucători străini. Fac eu pregătire o lună de zile şi joc dacă mă mai vrea. Să mă bage cinci minute, dau gol şi ies afară! (n.r. râde). Glumesc!

Câţi ani am jucat în România, deşi am fost aproape să ajung la Steaua (n.r. FCSB), nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă! Niciodată. Nu am avut ocazia. Eu la Vaslui, el la Bucureşti, nu ne-am întâlnit”, a spus Wesley, potrivit fanatik.ro.

Wesley a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2009 – 2012. Brazilianul a fost vicecampion al României în 2012 și a jucat cu echipa din Moldova în grupele UEFA Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

77 de goluri are Wesley în tricoul Vasluiului, fiind al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, după Eric de Oliveira.

Wesley Lopes, confundat cu Wesley Sneijder

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

Sneijder a jucat rorul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin. Inițial, Lovin la confundat pe Wesley Sneijder cu Wesley Lopes.

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George’”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și