Închide meniul

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2022, 10:51

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

Wesley a fost golgheter la FC Vaslui şi ar putea reveni în fotbalul românesc la Botoşani

Wesley, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport / as.ro

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime. Patronul de la Botoşani nu a exclus varianta ca cei doi să ajungă la Botoşani la iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adailton ar urma să vină antrenor principal, în timp ce Wesley ar urma să fie translatorul său.

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

„Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet”, a spus Valeriu Iftime la Prima Sport.

Mihai Teja, aproape de a fi demis de la Botoşani

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV. Valeriu Iftime a anunţat că dacă Botoşaniul va pierde duelul cu Rapid, din etapa a 13-a, sunt şase mari ca antrenorul să fie dat afară.

Înainte de duelul de sâmbătă de pe Giuleşti, Botoşaniul e pe locul 12, cu 13 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat 3 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri.

Reclamă

Problema cea mai mare e că moldovenii au ajuns la 7 meciuri fără victorie, ultimul succes venind pe 14 august, 1-0 la Cluj, cu CFR. De atunci, Botoşani a trecut şi printr-un umilitor 0-7 cu Sepsi.

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a spus Iftime, la Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, misiunea lui Teja nu va fi deloc una uşoară, ţinând cont că Rapid are pe teren propriu victorii pe linie în acest sezon, 2-0 cu FCSB, 2-1 cu Argeş, 1-0 cu UTA, 1-0 cu Universitatea Cluj şi 2-1 cu Mioveni.

Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1: „E normal ca lumea să fie nemulţumită”

Mihai Teja a oferit primele declaraţii, după Botoşani – U Cluj 1-1. Trupa din Moldova a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, iar viitorul antrenorului este unul incert. Botoşani a deschis scorul în partida cu U Cluj, prin Mihai Roman. Vârful a marcat în minutul 56, iar ulterior, gazdele au egalat prin Adrian Bălan, în minutul 75.

Mihai Teja s-a declarat nemulţumit de remiza obţinută pe teren propriu de Botoşani. Tehnicianul moldovenilor susţine că echipa sa traversează o perioadă dificilă, şi va purta o discuţie cu patronul Valeriu Iftime în privinţa viitorului său.

„Ne doream să câştigăm acest meci. Nu a fost un meci spectaculos, dar s-a alergat destul de mult. Am dat gol, dar nu am reuşit să securizăm poarta.

Încercăm să ne revenim. Am trecut printr-o perioadă grea. Nu a fost să fie nici azi. Am avut tendinţa de a face un pas înapoi, am vrut să dăm şi golul doi.

Trebuie să mergem la Rapid încrezători. E normal ca lumea să fie nemulţumită, lumea vine la stadion şi îşi exprimă nemulţumirea.

Trebuie să ai bucuria de a juca fotbal. Vom discuta (n.r. despre plecare), vom vedea ce se întâmplă, nu asta e problema. Vom avea niște discuții, încercăm să câștigăm primul meci, nu am reușit astăzi”, a declarat Mihai Teja, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Wesley şi Adailton, la FC Botoşani
  • Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și