Închide meniul

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV: „Dacă ne bate Rapidul, bănuiesc că trebuie să îl dau afară”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2022, 9:38

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV: „Dacă ne bate Rapidul, bănuiesc că trebuie să îl dau afară

Echipa lui Mihai Teja, victorie dramatică cu FC U Craiova 1948

MIhai Teja e antrenorul lui FC Botoşani / Hepta

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV. Valeriu Iftime a anunţat că dacă Botoşaniul va pierde duelul cu Rapid, din etapa a 13-a, sunt şase mari ca antrenorul să fie dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de duelul de sâmbătă de pe Giuleşti, Botoşaniul e pe locul 12, cu 13 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat 3 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri.

Problema cea mai mare e că moldovenii au ajuns la 7 meciuri fără victorie, ultimul succes venind pe 14 august, 1-0 la Cluj, cu CFR. De atunci, Botoşani a trecut şi printr-un umilitor 0-7 cu Sepsi.

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a spus Iftime, la Orange Sport.

Reclamă

Totuşi, misiunea lui Teja nu va fi deloc una uşoară, ţinând cont că Rapid are pe teren propriu victorii pe linie în acest sezon, 2-0 cu FCSB, 2-1 cu Argeş, 1-0 cu UTA, 1-0 cu Universitatea Cluj şi 2-1 cu Mioveni.

Adrian Mutu, nervos după Chindia – Rapid 2-1

Pe de altă parte, moldovenii vor să profite de eşecul surprinzător al echipei lui Adrian Mutu, 1-2 cu Chindia, echipă aflată la primul succes al sezonului.

„Suntem supărați, am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok, am intrat foarte relaxați pe teren, am avut lipsă de atitudine. Dacă aș fi putut să schimb, aș fi schimbat mai mult. Azi nu a fost ziua noastră, am încercat să creez un șoc la echipă, ca să revenim pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă am controlat jocul, nu am reușit să revenim. Nu caut scuze pentru jocul echipei adverse, joacă cu armele ei și încearcă să obțină un rezultat. Suntem pe un loc în clasament care ne obligă să câștigăm cu aceste echipe care se apără, care practică anti-fotbal, trebuie să câștigăm prin valoare. Nu cred că e vorba de agresivitate, nu ne-am creat ocazii, așa s-a scris istoria. Relaxarea asta nu este ok, atunci când întâlnește astfel de echipe se vede.

Nu știu de ce a fost anulat, m-am uitat și eu la fază de câteva ori, nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea cu care am intrat pe teren, sunt oameni care analizează arbitrajul și pot spune mai multe. Să spunem că nu ne poartă noroc acest arbitru, poate e vorba și de valoare. A fost o interpretare greșită din partea lui Paul, pun totul pe seama faptului că am intrat foarte relaxați pe teren. Mai sunt sincope, la orice echipă se întâmplă acest lucru”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și