Închide meniul

Yassine Bahassa a avut un mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – FCU Craiova

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 18:01

Reclamă
Yassine Bahassa a avut un mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – FCU Craiova

Yassine Bahassa a avut un mesaj pentru Gigi Becali

Yassine Bahassa, în timpul unui meci / Profimedia

Yassine Bahassa a avut un mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – FCU Craiova. Mijlocaşul de 31 de ani al formaţiei lui Adrian Mititelu a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Giovanni Constantino, noul antrenorul al celor de la FCU Craiova, la conferinţa de presă, Bahassa i-a răspuns lui Gigi Becali.

Yassine Bahassa a avut un mesaj pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – FCU Craiova

Patronul celor de la FCSB a făcut câteva declaraţii despre Bahassa înaintea meciului direct dintre cele două echipe, susţinând că îl doreşte pe mijlocaşul francez la echipa sa în această iarnă.

Bahassa nu a fost impresionat de declaraţiile lui Gigi Becali şi a dezvăluit că nu îl interesează ce spune acesta şi că este concentrat doar la meciul pe care echipa sa îl va disputa pe Arena Naţională.

„Mă interesează mai puțin ce a declarat patronul FCSB-ului, așa cum am transmis conducerii indiferent de echipa împotriva căreia jucăm mă concetrez doar la meciul meu, la ceea ce am de făcut.

Reclamă

Voi avea aceași atitudine și voi încercă să joc la același nivel. Mă interesează prea puțin acest lucru, mă gândesc doar la meciul pe care îl avem de jucat și atâta tot.

Știm că ne așteaptă o partidă dificilă împotriva unei echipe puternice, însă și noi venim după o partidă bună cu CS U (n.r. Universitatea Craiova). Am lucrat bine în această săptămână și sperăm că ceea ce am exersat la antrenamente vom pune în aplicare cu FCSB. Avem nevoie de încredere, să menținem atmosfera bună de la echipă”, a declarat Yassine Bahassa, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre FCSB şi FCU Craiova.

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea unui transfer al lui Bahassa la FCSB

În urmă cu câteva zile, după înfrângerea din derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că va aduce întăriri la iarnă, fiind nemulţumit de mai mulţi jucători în acest moment. Printre aceştia se numără şi Bahassa, cel care mai are contract cu FCU Craiova până la finalul sezonului:

Reclamă 4 / 0/3

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să-l iau la FCSB, dacă îl vreau, liber de contract, în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el, dacă l-aș putea lua liber de contract? Dar, hai că nu vreau să mai vorbesc de fotbaliștii lui Mititelu chiar în săptămâna meciului dintre noi.

Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum în iarnă intră în ultimele șase luni de contract acolo, la Mititelu”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și