Închide meniul

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine”

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 15:01 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 17:55

Reclamă
Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: "Nu se simte bine"

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai. Etapa trecută, la meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, câştigat de „câini” cu 1-0, Jose Homawoo a avut o intervenţie prin care l-a accidentat grav pe tânărul moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, Zeljko Kopic i-a transmis un mesaj lui Luca Mihai şi a dezvăluit şi faptul că Homawoo este afectat de evenimentele din ultimele zile.

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine”

Kopic a vorbit şi despre faptul că Dinamo poate juca, din nou, cu spectatori în tribune şi a subliniat cât de dificil le-a fost „câinilor” fără susţinerea fanilor:

„În primul rând, vreau să transmit un mesaj din partea echipei. Aș vrea să spun încă o dată că toată lumea din club, echipă, în special Josh (n.r. Homawoo), regretă tot ce s-a întâmplat la ultimul meci, Sper ca Luca să aibă o recuperare ușoară și să revină pe teren cât mai repede, îi urăm tot binele din lume, în special Josh, care nu se simte bine.

Nu e ușor, am vorbit mult despre această situație, Josh a înțeles, a vrut să joace mingea, e afectat, îi pare rău”, a declarat antrenorul lui Dinamo, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ioan Andone a spus că Dinamo va avea de câștigat, având în vedere că suporterii echipei din Ștefan cel Mare for putea veni la meciurile formației.

Pedeapsa primită de fanii „câinilor” a fost redusă la Comisia de Disciplină, iar Andone a spus că acest lucru va ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.

”Contează foarte mult că Dinamo va avea spectatori în următoarele două etape. Primul jucător al echipei sunt suporterii. Galeria, publicul. Enorm contează!

Reclamă 4 / 0/3

Gândiți-vă că și jucătorii, chiar și cei străini, știu că Dinamo mai există datorită PCH-ului. Clubul ar fi dispărut altfel, în faliment… Ceea ce a făcut PCH este de admirat.

Ați văzut ce presiune pot pune suporterii când joacă pe teren propriu, mai ales că este o galerie bine pregătită, iar tribunele de pe ”Arcul de Triumf” sunt foarte apropiate de gazon.

Acest lucru îi va ajuta și eu sper să se salveze direct. Asta este speranța mea!”, a spus Ioan Andone, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și