Închide meniul

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2024, 8:36

Reclamă
Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: "Îţi trebuie calitate pentru a marca"

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Hepta

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi. Formaţia din Ştefan cel Mare a obţinut un punct la Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul trei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan a deschis scorul încă din minutul 29 pentru gazde, în timp ce punctul a fost obţinut de către echipa lui Kopic în minutul 74, graţie reuşite lui Neagu, cel care a marcat la doar două minute după ce a fost introdus pe teren.

Zeljko Kopic anunţă transferuri la Dinamo după remiza cu Sepsi: „Îţi trebuie calitate pentru a marca”

Zeljko Kopic a dezvăluit că le-a zis jucătorilor săi la pauză să joace mai tare împotriva unui adversar precum Sepsi. De asemenea, antrenorul croat al „câinilor” a declarat că Dinamo va mai face transferuri pe toate compartimentele, dorind să crească în interiorul lotuli concurenţa:

„E greu de jucat aici. În prima repriză au jucat cu mare intensitate. Nu ne-am putut face jocul, ei erau foarte tari în dueluri. La pauză le-am spus să joace mai tare, să atace spațiile.

Lucrăm mult la organizarea ofensivă, dar îți trebuie calitate pentru a marca. Vor mai veni jucători. Vrem pe toate compartimentele. Cu cât e concurența mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune”, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Kopic a avut şi cuvinte de laudă pentru Neagu, marcatorul „câinilor” de la Sf. Gheorghe:

„Sunt foarte fericit pentru Neagu Petru, că a reușit să marcheze. A arătat că are calitate și ne-a adus un punct important. Avem așteptări, toți din club vor să o facă pe Dinamo mai bună”, a mai spus Kopic.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. „Câinii roșii” ai lui Kopic au adunat patru puncte în startul acestui sezon.

Reclamă

Petru Neagu a fost salvatorul lui Dinamo la Sfântu Gheorghe. A marcat la numai două minute după ce a intrat pe teren. Atacantul din Republica Moldova a marcat primul său gol în campionatul României și speră să îi atracă atenția selecționerului.

„Golul de debut este mereu ceva special. Am avut nevoie de minute și de încredere în mine… și golul este important acum pentru mine.

Am intrat, am încercat să mă folosesc de minutele pe care mi le-a acordat antrenorul și asta a ieșit. Avem un colectiv toate bun, e o echipă foarte bună și am încredere în băieți că vom face un sezon foarte bun.

Eu nu mi-am trasat niciun obiectiv, vreau să am cât mai multe minute și de ce nu să ajung la națională„, a declarat Petru Neagu pentru digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:30

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră în acţiune. Programul complet

10:26

David Popovici debutează la Jocurile Olimpice 2024! Înotătorul român concurează la 200 de metri liber

10:20

VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori

10:14

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama”

10:08

FotoPerformanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

9:46

Dennis Man a marcat în Galatasaray – Parma! Ce notă a primit după 30 de minute jucate în victoria contra campioanei Turciei

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și