Închide meniul

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

Publicat: 28 iulie 2024, 0:20

Reclamă
Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special! / „Mă simt foarte bine

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi

Raul Opruț, în tricoul lui Dinamo / Profimediaimages

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. „Câinii roșii” ai lui Kopic au adunat patru puncte în startul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petru Neagu a fost salvatorul lui Dinamo la Sfântu Gheorghe. A marcat la numai două minute după ce a intrat pe teren. Atacantul din Republica Moldova a marcat primul său gol în campionatul României și speră să îi atracă atenția selecționerului.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională

Golul de debut este mereu ceva special. Am avut nevoie de minute și de încredere în mine… și golul este important acum pentru mine.

Am intrat, am încercat să mă folosesc de minutele pe care mi le-a acordat antrenorul și asta a ieșit. Avem un colectiv toate bun, e o echipă foarte bună și am încredere în băieți că vom face un sezon foarte bun.

Eu nu mi-am trasat niciun obiectiv, vreau să am cât mai multe minute și de ce nu să ajung la națională„, a declarat Petru Neagu pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Și Raul Opruț speră să își regăsească forma de la Hermannstadt și să revină în lotul naționalei României. Anul trecut a fost titular în victoria cu Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Sunt mulțumit că am făcut față celor de la Sepsi, că am făcut o a doua repriză foarte bună și că puteam să câștigăm.

Mă simt foarte bine, încerc să îmi fac treaba cât mai bine și să dau tot ce pot pentru Dinamo. Avem jucători cu experiență, jucători tineri. Ne dorim să practicăm un fotbal frumos, un fotbal modern. Normal că îmi doresc să revin la echipa națională„, a spus Opruț.

Reclamă

Eu spun că un punct este echitabil. Eu încerc să îmi fac datoria de oricâte ori intru. Fără concurență nu poți să evoluezi. Eu întotdeauna voi fi disponibil când Mister decide să mă trimită pe teren.

E o atmosferă foarte bună, suntem un grup unit. Am început bine campionatul, față de ce s-a întâmplat sezoanele precedente. Trebuie să înveți din greșeli, am înțeles ce trebuie să facem și ne-am maturizat fotbalistic. Avem mintea mult mai limpede„, a precizat Ahmed Bani.

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo au remizat, scor 1-1

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat: Ştefan ’29 / Neagu ‘74

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan – Oteliţă, Alimi, M. Sota, K. Varga (Neskovic ’61) – C. Matei (Drăghiceanu ’81), Kallaku (Breij ’81) – M. Coman. Antrenor: Bernd Storck.

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin (Sivis ’62), Boateng, Homawoo, Opruţ – Milanov (A. Bani ’62), Gnahore, Cîrjan – Abdallah (Borduşanu ’84), Selmani, D. Politic (P. Neagu ‘72). Antrenor: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Ciobotariu ’38, Neskovic ’71 / Abdallah ‘3, Cîrjan ’42, Politic ‘56

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Ioan Alexandru Corb – Sorin Vadana

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Andrei Antonie

Observator: Cristina Babadac

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

22:59

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și