Închide meniul

„Am crezut că e Gnohere!” Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo: „M-am uitat atent!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 22:00

Reclamă
„Am crezut că e Gnohere! Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo: „M-am uitat atent!

Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo

Basarab Panduru, Harlem Gnohere/ Hepta, Orange Sport

Basarab Panduru a fost surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo. Fostul internaţional a crezut că formaţia din Ştefan cel Mare l-a readus pe Harlem Gnohere în Liga 1, însă de fapt, „câinii” l-au transferat pe Eddy Gnahore, fost jucător al lui Manchester City şi Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a efectuat patru transferuri în această iarnă. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Eddy Gnahore au semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo

Basarab Panduru a analizat transferurile efectuate de Dinamo, mărturisind că Eddy Gnahore este cel mai interesant jucător care a semnat cu „câinii”, în această iarnă. Fostul internaţional a remarcat şi faptul că noul jucător al alb-roşilor a trecut pe la Manchester City, şi în acest sezon, a bifat 11 meciuri la Ascoli, în Serie B.

De asemenea, Basarab Panduru a oferit declaraţii şi despre Domagoj Pavicic. Acesta a transmis faptul că jucătorul cu siguranţă e bucuros de transferul la Dinamo, dat fiind faptul că îl cunoaşte foarte bine pe Zeljko Kopic, alături de care a colaborat la Dinamo Zagreb.

„(N.r. Despre Domagoj Pavicic) Trebuie să fii bucuros că ai găsit un antrenor care te vrea, te bagă, te cunoaşte şi tu să pleci în vară unde vrei.

Reclamă

(N.r. Despre Eddy Gnahore) Am crezut că e Gnohere prima dată, nu mă miram dacă voiau să-l aducă, m-am uitat mai atent şi am spus că nu e el. Ăsta e interesant, să vii de la Ascoli, să joci pe la Amiens, să te duci în China la un moment dat, să valorezi patru milioane, s-a accidentat, are două-trei operaţii la genunchi, a fost şi pe la City când era tânăr, nu ştiu. L-am văzut că joaca închizător, într-un meci. Are 11 meciuri la Ascoli, anul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli! Eddy Gnahore, mijlocaş francez de 30 de ani, a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, în această iarnă.

„Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Reclamă 4 / 0/3

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul la Dinamo București al mijlocașului central Eddy Gnahoré, ultima oară la Ascoli, în Serie B.

Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competițional, 14 în Serie B și unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și