Închide meniul

Zeljko Kopic, cucerit de ultimul jucător transferat de Dinamo: „Valoarea lui e indiscutabilă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 18:18

Zeljko Kopic, cucerit de ultimul jucător transferat de Dinamo: „Valoarea lui e indiscutabilă!

Zeljko Kopic, cucerit de ultimul jucător transferat de Dinamo

Zeljko Kopic şi Edgar Ie/ Colaj Hepta, Profimedia

Zeljko Kopic s-a declarat cucerit de ultimul jucător transferat de Dinamo, în această iarnă. Antrenorul „câinilor” a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Edgar Ie, cel care are în palmares un trofeu alături de Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edgar Ie a fost prezent pe arena „Arcul de Triumf”, la duelul dintre Dinamo şi Oţelul, din ultima rundă de Liga 1. Fundaşul cotat la 1,7 milioane de euro a fost al şaptelea jucător transferat de „câini” în această iarnă.

Zeljko Kopic, cucerit de ultimul jucător transferat de Dinamo

Zeljko Kopic a analizat transferul lui Edgar Ie şi a tras concluziile. Antrenorul lui Dinamo a subliniat că fundaşul a bifat selecţii la naţionalele de juniori ale Portugaliei, având un meci şi la cea de seniori, până să aleagă să reprezinte naţionala din Guineea Bissau.

Kopic a mai declarat că Edgar Ie va avea nevoie de o perioadă de acomodare la Dinamo, până să evolueze, însă s-a declarat convins că acesta este un jucător foarte valoros şi va aduce un mare plus echipei.

„Edgar este un jucător care are selecții la toate naționalele de juniori ale Portugaliei, dar și cu experiență căpătată prin meciuri în cele mai puternice ligi europene. A avut, în trecut, probleme de ordin medical, cu accidentările, dar pe 22 ianuarie a jucat 90 de minute pentru echipa națională din Guinea-Bissau împotriva Nigeriei (n.r. – Guinea-Bissau 0-1 Nigeria, Cupa Africii pe Națiuni, grupe, runda 3).

Reclamă

Cu siguranță va avea nevoie de o perioadă de adaptare, dar valoarea sa ca jucător este indiscutabilă. Sunt convins că va aduce un plus echipei noastre și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul la final de sezon”, a declarat Zeljko Kopic, conform iamsport.ro.

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo

Edgar Ie a fost prezentat oficial la Dinamo. Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

”Bine ai venit, Edgar Miguel Ié!

Reclamă 4 / 0/3

Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Basaksehir, fundașul central Edgar Miguel Ié este de astăzi noul jucător al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de Facebook și Instagram.

29 de ani, născut în Bissau, Edgar Miguel Ié are dublă cetățenie, Guinea-Bissau și Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guinea-Bissau la Cupa Africii, începută luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie.

Format în Portugalia, la Școala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) și 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille și Nantes (Franța), Trabzonspor și Basaksehir (Turcia), selecții la toate loturile naționale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League și Conference League”, a anunțat Dinamo, în cadrul unui comunicat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și