Închide meniul

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 23:39

Reclamă
Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0! 

Zeljko Kopic / Profimedia

Zeljko Kopic a oferit prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Antrenorul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obținut o victorie importantă în Liga 1 și a urcat pe locul al 3-lea în clasament. Duelul dintre „câini” și Unirea Slobozia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0!

„Știam că va fi un meci foarte greu, Slobozia este o echipă puternică din punct de vedere fizic. A fost greu, am avut mai mulți jucători accidentați. Cred că am câștigat meciul cu inima.

În repriza a 2-a au riscat mult, adversarii, au încercat să aducă mingea cât mai aproape de poarta noastră, au jucat la un moment dat cu 4 atacanți. Patriche nu a mai jucat de mult, Bani și Cîrjan au venit de la naționale. Am arătat personalitate însă.

Olsen este un jucător cu multă calitate. Terenul a fost greu, dar cred că el este un jucător important pentru noi, se potrivește sitlului nostru.

Reclamă
Reclamă

A fost o acțiune foarte bună, la golul lui Cîrjan. A fost foarte frumos.

În primul rând trebuie să vedem cum stăm după meciul de astăzi. Politic, sper să vină de luni la echipă.

Cu Opruț am avut mici probleme (n.r. fizice), nu știam dacă poate juca, dar a făcut un meci bun astăzi.

Reclamă

E un sentiment plăcut că nu am primit gol, Golubovic a avut parade importante astăzi, uneori câștigi cu stabilitatea defensivă, este fotbal. E important să ne adaptăm pentru meciurile următoare, să avem constanță în organizarea apărării.

Trebuie să spun că jucătorii au dat totul pentru a nu pierde victoria în această seară, pentru a supraviețui până la final.”, a spus Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

Cătălin Cîrjan a avut un discurs optimist după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului.

Cătălin Cîrjan a anunţat că Dinamo îşi propune să ajungă în playoff şi s-a arătat mulţumit de modul în care joacă echipa sa. Dinamo a ajuns pe locul 3 în clasament după victoria la limită cu Unirea Slobozia.

„Cred că am făcut mai multe faze în prima repriză. A doua repriză a fost mai greu, am alergat unul pentru altul. Cei care au intrat, au făcut-o bine. Cine intră să joace pentru Dinamo în faţa suporterilor dă totul. Au avut ocazii, Golubovic şi-a făcut treaba şi ne-a salvat în două trei faze.

Mi se pare frumos autocarul, avem toate condiţiile. Sperăm să intrăm în playoff şi vom vedea acolo ce va fi. Muncim zi de zi şi cred că arătăm foarte bine acum”, a spus Cătălin Cîrjan la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:45

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și