Închide meniul
VIDEO

Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat „Rege” la Constanţa! Fanii dinamovişti, show total cu torţe: „Dinamo bate pe Farul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 22:48 / Actualizat: 12 februarie 2024, 0:51

Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat „Rege la Constanţa! Fanii dinamovişti, show total cu torţe: „Dinamo bate pe Farul

Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat "Rege" la Constanţa

Colaj AntenaSport

Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat „Rege” la Constanţa, alături de fanii dinamovişti din Constanţa care au oferit imagini de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câteva zeci de fani dinamovişti s-au întâlnit cu elevii lui Kopic pentru a-i încuraja înaintea derby-ului cu Farul. „Dinamo bate pe Farul”, a fost scandarea preferată a fanilor.

Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat „Rege” la Constanţa, alături de fanii dinamovişti

Zeljko Kopic, dar şi atacantul Abdallah au fost cei mai solicitaţi de fani pentru poze şi autografe. Fanii au oferit în faţa echipei favorite un adevărat show pirotehnic.

Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Farul – Dinamo: „Nu vom juca la egal!”

Zeljko Kopic a transmis un mesaj categoric, înainte de Farul – Dinamo. După ce echipa sa a ajuns pe ultimul loc, antrenorul a transmis că un eventual rezultat de egalitate la Ovidiu nu i-ar avantaja pe „câini”, care trebuie să obţină cele trei puncte pentru a depăşi perioada dificilă pe care o traversează.

Dinamo a suferit înfrângeri pe linie în 2024, iar pentru duelul din această rundă, „câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Farul. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Farul e o echipă cu multă calitate, care a avut rezultate cu bune cu Hagi pe bancă. Va fi un meci greu, dar totul ține de noi. Trebuie să jucăm foarte bine, din punct de vedere tactic. Nu suntem în situația de a juca la egal. Vrem ca jucătorii să meargă pentru cele 3 puncte. Și vedem la final ce se întâmplă. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare.

Cred că trebuie să fie în ADN dorința de a merge și a câștiga fiecare meci. Acum echipa nu e în cea mai bună poziție, dar sper ca în viitor să aibă această atitudine”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și