Închide meniul

Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Farul – Dinamo: „Nu vom juca la egal!”

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 16:24

Reclamă
Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Farul – Dinamo: „Nu vom juca la egal!

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul - Dinamo 0-2

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Zeljko Kopic a transmis un mesaj categoric, înainte de Farul – Dinamo. După ce echipa sa a ajuns pe ultimul loc, antrenorul a transmis că un eventual rezultat de egalitate la Ovidiu nu i-ar avantaja pe „câini”, care trebuie să obţină cele trei puncte pentru a depăşi perioada dificilă pe care o traversează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a suferit înfrângeri pe linie în 2024, iar pentru duelul din această rundă, „câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Farul. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Farul – Dinamo

Zeljko Kopic este cu gândul doar la victorie, înainte de confruntarea cu Farul. Antrenorul croat al lui Dinamo a declarat că duelul va fi unul extrem de dificil, însă le cere jucătorilor săi să presteze un joc solid, din punct de vedere tactic.

De asemenea, acesta a mai transmis că nu se va mulţumi nici cu un rezultat de egalitate, mărturisind că în ADN-ul lui Dinamo ar trebui să existe, la fiecare meci, dorinţa de a câştiga.

„Farul e o echipă cu multă calitate, care a avut rezultate cu bune cu Hagi pe bancă. Va fi un meci greu, dar totul ține de noi. Trebuie să jucăm foarte bine, din punct de vedere tactic.

Reclamă

Nu suntem în situația de a juca la egal. Vrem ca jucătorii să meargă pentru cele 3 puncte. Și vedem la final ce se întâmplă. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare.

Cred că trebuie să fie în ADN dorința de a merge și a câștiga fiecare meci. Acum echipa nu e în cea mai bună poziție, dar sper ca în viitor să aibă această atitudine”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul – Dinamo

Gică Hagi a avut o reacţie surprinzătoare, înainte de Farul – Dinamo. Deşi „câinii” au ajuns pe ultimul loc, „Regele” a declarat că echipa sa nu este favorită în duelul din această rundă de Liga 1. Acesta a transmis că jucătorii săi trebuie să arate respect faţă de formaţia din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Când joci cu Dinamo niciodată nu poți să te consideri favorit! Trebuie să arăți respect față de toată tradiția unui club atât de mare.

Dinamo a reprezentant România în Europa, iar din punctul meu, respect total! Trebuie să muncim foarte mult în teren pentru că sunt o echipă disciplinată tactic, destul de agresivă. Stă bine în teren și trebuie să facem anumite lucruri.

Au și defecte și trebuie să explorăm aceste minusuri pe care le au. Noi stăm foarte bine defensiv, chiar și ofensiv am jucat foarte bine. Concentrare maximă, determinare bună și vom încerca să câștigăm cele trei puncte.

Când joci cu cluburile mari ești motivat și încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm și să luăm cele trei puncte. Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători. Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani… Și Dinamo plătește mai mult decât noi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și