Închide meniul

Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

Publicat: 9 septembrie 2024, 11:24

Reclamă
Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

Alex Cicâldău / Profimedia

Este o zi decisivă pentru Alex Cicâldău. Internaţionalul român, aflat sub contract cu Galatasaray, va lua o decizie în cursul zilei de luni legată de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău este dorit de Universitatea Craiova, fosta sa echipă, dar şi Petrolul Ploieşti.

Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

În acest moment, internaţionalul român de 27 de ani nu a stabilit nimic, fiind în discuţii în ceea ce priveşte revenirea în Liga 1.

Alex Cicâldău mai are o singură zi la dispoziţie pentru a lua o decizie. În România, perioada de mercato se încheie luni.

Turcii au anunţat că Alex Cicâldău s-ar fi înţeles cu Petrolul

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1, după ce a ratat transferurile în Belgia şi Turcia. Internaţionalul român va fi împrumutat de Galatasaray. Jurnaliştii turci au dezvăluit că Petrolul îl va împrumuta pentru un an pe Cicâldău şi va avea şi opţiunea unui transfer definitiv.

Reclamă
Reclamă

Ertan Süzgün, un cunoscut jurnalist turc, a oferit toate informaţiile şi susţine că mutarea ar putea fi oficializată în scurt timp. Înainte de împrumutul la Petrolul, Alex a fost aproape de un transfer în Belgia, la Westerlo.

Alex Cicâldău e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi-l dorea şi el pe Cicâldău.

Gigi Becali l-a vrut pe Alex Cicâldău la FCSB în urmă cu un an

„Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul. El nu pleacă de acolo până nu ia toți banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova? Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viața lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar, dacă va veni în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El știe că noi l-am vrut.

Reclamă

„Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul. El nu pleacă de acolo până nu ia toți banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova? Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viața lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar, dacă va veni în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El știe că noi l-am vrut”, declara Gigi Becali, la prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

13:39

EXCLUSIVVictor Becali, anunţ categoric despre viitorul lui Alex Cicâldău: „Astea sunt poveşti”. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

12:55

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

12:07

VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Atacantul i-a dat răspunsul pe loc 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și