Închide meniul

Adi Popa a explicat motivul pentru care CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 20:42 / Actualizat: 20 iulie 2023, 21:51

Adi Popa a explicat motivul pentru care CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune

Adi Popa a avut un discurs genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu "bătaia" din vestiar cu Alexandru Chipciu

Adrian Popa, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adi Popa a explicat de ce Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune
  • „Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat”

Adi Popa a explicat de ce CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune. Extrema gazdelor consideră că vremea neprielnică a reprezenat un impediment pentru suporterii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a câștigat clar, scor 3-0, împotriva celor de la Unirea Dej, în prima etapă din play-off-ul Ligii 2.

Adi Popa a explicat de ce CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune: „Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat”

„Nu știu dacă au fost 900 sau mai mulți, dar noi jucăm doar în timpul săptămânii, când multă lume e la muncă. Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat. Ne bucurăm că le-am oferit un spectacol și o victorie celor care au venit. Au venit în frig, în ploaie și ne-au susținut, pentru asta le mulțumim”, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Legat de jocul cu Unirea Dej, Adi Popa a declarat: „A fost un meci greu, disputat, pe care noi ni l-am făcut ușor prin maniera în care l-am abordat. Consider că nu există niciun dubiu asupra câștigătoarei. Am controlat de la un capăt la altul și puteam să mai înscriem. Tot timpul e loc de mai bine, dar, când câștigi cu 3-0 în play-off, nu are cum să nu fie bine”.

Grație acestei victorii, CSA Steaua a urcat pe primul loc în Liga 2, cu 43 de puncte.

Reclamă

Florin Talpan, anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua: „Am demonstrat că palmaresul ne aparține!”

Florin Talpan a făcut un anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua. Juristul care reprezintă echipa Armatei a declarat că clubul lui Gigi Becali nu are cum să câștige procesul. Talpan a explicat că a depus toate actele necesare pentru a demonstra, în cele din urmă, că palmaresul Stelei le aparține celor de la CSA.

„Adversarii mei (n.r. – FCSB) invocă motive deja cercetate de instanță la fond și apel care nu mai pot fi rejudecate în recurs”, a precizat Florin Talpan, potrivit prosport.ro.

Juristul CSA Steaua consideră că șansele sale de victorie sunt extrem de mari.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă dați seama că tensiunea și stresul la care sunt supus sunt la cote maxime, dar am speranța că voi câștiga. Spun acest lucru, deoarece am o experiență pe instanță de peste 20 de ani.

Motivele de recurs formulate de FCSB și intervenienți sunt formale, nu sunt reale motive de casare care să se încadreze în cele expres prevăzute în dispozițiile art 488 cod proc. civ. Din contră, adversarii mei invocă motive deja cercetate de instanță la fond și apel care nu mai pot fi rejudecate în recurs.

Am făcut tot ce este omenește posibil, legal, să câștig acest dosar. Prin toate probele depuse și apărări formulate în decursul celor cinci ani de când a început judecarea cauzei, am demonstrat că palmaresul ne aparține”, a declarat Florin Talpan, conform sursei citate.

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

FCSB deține restul trofeelor, din 2003 și până în prezent. Clubul lui Gigi Becali a atacat decizia, care a acordat palmaresul până în 1998 celor de la CSA Steaua.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB