Închide meniul

CSA Steaua – Unirea Dej 3-0! Victorie clară pentru trupa lui Daniel Opriţa, în prima rundă de play-off

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 19:50

CSA Steaua – Unirea Dej 3-0! Victorie clară pentru trupa lui Daniel Opriţa, în prima rundă de play-off

CSA Steaua - Unirea Dej, LIVE SCORE

Jucătorii de la CSA Steaua / Hepta

CSA Steaua – Unirea Dej 3-0! Primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a a fost în format live score, pe AS.ro. Trupa lui Daniel Opriţa s-a impus fără emoţii, şi şi-a consolidat poziţia de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie succesului cu Unirea Dej, CSA Steaua a acumulat 43 de puncte, în timp ce Dej a rămas cu 32 de puncte.

CSA Steaua – Unirea Dej 3-0

Final! CSA Steaua – Unirea Dej 3-0! Victorie clară înregistrată de trupa lui Daniel Opriţa, în primul meci de play-off.

Min. 73: CSA Steaua – Unirea Dej 3-0! Atanas Trică şi-a trecut şi el numele pe tabelă!

Min. 50: CSA Steaua – Unirea Dej 2-0! Trupa lui Daniel Opriţa s-a desprins pe tabelă, după golul lui Chunchukov!

Reclamă

Min. 42: CSA Steaua – Unirea Dej 1-0! „Militarii” preiau conducerea, după autogolul lui Buta!

Min. 1: Începe meciul!

CSA Steaua – Unirea Dej, echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua: Iancu – Drăghici, Beța. Mihăescu, Ad. Ilie – Ad. Popa, Bărbulescu, Matei, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu

Unirea Dej: Răilea – Maftei, Burdeț. Buta, Gîț – Gătineanu, Ad. Popa – Militaru, Blaj, Al. Pop – Cocian

Spre deosebire de turneul play-off din Liga 1, în eșalonul secund punctele nu se înjumătățesc după finalizarea sezonului regulat.

Fotbaliștii lui Dinamo n-au mai încasat salariul de două luni, deși clubul a fost preluat de investitori noi

Fotbaliștii lui Dinamo n-au mai încasat salariul de două luni, în ciuda promisiunilor făcute de noii investitori.

Chiar dacă clubul din Ștefan cel Mare s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, problemele financiare nu a par fi încă rezolvate.

Concret, potrivit sport.ro, astăzi, pe 15 martie s-au împlinit două luni de la ultimul salariu încasat de fotbaliștii lui Dinamo, în ciuda faptului că echipa a fost preluată de acționari noi.

Mai mult decât atât, conform aceleiași surse, dinamoviștii nu au încasat nici prima de 20.00 de euro care le-a fost promisă pentru calificarea în play-off.

Reclamă

„Banii sunt un ingredient. Nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani, situația ar rămâne tot critică la Dinamo. În momentul în care lucrurile sunt clare și toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care-l avem, banii vin.

Nici astăzi pentru noi banii nu sunt o problemă. Avem variante în care putem rezolva rapid, în câțiva termeni, problema banilor. Dar pentru noi nu banii sunt pe primul loc.

Vrem să construim un club care se dezvoltă singur și poate să devină cel mai bogat din România!”, delcara la conferința de presă Eugen Voicu, acționar la societatea Red&White, care deține pachetul majoritar de acțiuni al clubului.

Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Ne vom lupta pentru promovarea directă!”

„Emoții mari de tot. Aceste meciuri construiesc o echipă, fac o echipă să crească. Competiția crește când există meciuri de genul ăsta. Chiar dacă azi, din punct de vedere tactic și tehnic n-am făcut un meci strălucit, important e că a ieșit soarele pentru noi.

Eu eram atent la meci, ceilalți din jur mi-au zis la un moment dat (n.r – rezultatele din celelalte meciuri), nu-mi venea să cred. Important e că din astfel de tensiune, din astfel de îndârjire o echipă poate să facă pasul spre performanță.

Deocamdată le-am dus niște pizza. În seara asta o să încercăm să ne și bucurăm, după un sezon în care nimeni nu le dădea șanse să fie în play-off. Ei sunt acolo, e meritul lor, iar azi chiar trebuie să se bucure.

Ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut. Au făcut mai mult decât se aștepta toată lumea, acum nu mai e nimic de pierdut.

Am vorbit cu Răzvan și încercăm să găsim o soluție pentru asta (n.r – pentru întărirea lotului). Avem un post deficitar pe care îl vedem în acest moment și încercăm să găsim o soluție”, a declarat Andrei Nicolescu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și