Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabi Tamaş: „E top! Parcă e ca vinul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 20:29

Reclamă
Adi Popa, declaraţie genială despre Gabi Tamaş: „E top! Parcă e ca vinul!

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Adi Popa a făcut o declaraţie genială despre Gabi Tamaş. Adi Popa şi Gabi Tamaş pot face echipă la Concordia Chiajna pentru a lupta pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a rămas uimit de condiţia fizică pe care o are Gabi Tamaş la vârsta de 39 de ani. Popa îl compară pe Tamaş cu…vinul.

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabi Tamaş

„Din punct de vedere fizic e top. Parcă e ca vinul! Ai nevoie de jucători ca Tamaş, cu talie, cu experienţă. Îl vedem şi pe Săpunaru ce face la Rapid. SUnt din ce în ce mai rari astfel de jucători”, a spus Adi Popa într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

La 34 de ani, Adrian Popa nu se gândeşte la retragerea din fotbal. Vrea să mai joace cel puţin 2 ani.

Mi-e şi frică de clipa în care mă las pentru că nu m-am gândit cum va arăta o zi când mă trezesc şi nu mai trebuie să merg la antrenament. Vrea să mai joc minimum 2 ani„, a mai spus Adi Popa.

Reclamă

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea. Fostul jucător de la CSA Steaua crede că derby-ul are şanse mari să se dispute pe stadionul Steaua.

Totuşi, Adi Popa a spus că nu i se pare normal ca să fie implicaţi şi persoane cu putere de decizie din politică, pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea. Patronul de la FCSB a spus că „are informaţii” conform cărora premierul Marcel Ciolacu „a dat ordin” ca echipa lui Becali să poată juca în Ghencea.

„Nu ştiu dacă va juca FCSB acolo. Probabhil că da, dacă stadionul nu este închiriat de altcineva. Am văzut că sunt ordine de sus, de la preşedinţi, miniştri şi mai ştiu eu ce. Nu cred nu îşi au locul în fotbal. Fotbalul trebuie să fie al oamenilor de fotbal şi atât„, a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și