Închide meniul

Adi Popa îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua. Surpriza avută după revenirea din vacanţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2023, 22:24

Adi Popa îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua. Surpriza avută după revenirea din vacanţă

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa a recunoscut că îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua. Chiar dacă „militarii” nu au reuşit să ajungă în Liga 1, „Motoreta” anunţă că toţi jucătorii grupării din Ghencea şi-au făcut treaba şi că singurele probleme au fost de ordin juridic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani tocmai s-a despărţit de CSA Steaua. Adi Popa a anunţat că a avut o surpriză după revenirea din vacanţă. Chiar dacă bătuse palma cu Ştefan Bichir, preşedintele lui CSA, pentru a continua la echipă, situaţia s-a schimbat radical.

Adi Popa îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua

În sezonul 2022-2023 din Liga 2, „Motoreta” a reuşit 12 goluri şi 5 pase decisive pentru CSA Steaua.

Ar fi fost o clauză, dacă promovam în Liga 1 şi din punct de vedere juridic, se mai prelungea cu un an contractul. A expirat pe 30 iunie.

Nu, în funcţie de fiecare cum am avut în contract, acele bonusuri se vor plăti din ceea ce ştiu. Nu a fost la toţi la fel. N-au fost niciodată probleme din punct de vedere financiar. Unii jucători au avut clauza formulată într-un fel, unii în alt fel. Aici a fost problema.

Reclamă

Mă simt ca acasă, am mulţi prieteni prin suporteri, acesta este gândul meu, dar acum nu mai este de actualitate, din păcate. Am avut un sezon destul de bun, am fost al doilea golgheter, am reuşit şi multe assist-uri. Circulă foarte multe zvonuri legate de motive, sincer nu ştiu care este adevăratul motiv. Înainte să plec în vacanţă am ajuns la o înţelege cu domnul comandant. Când m-am întors din vacanţă nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu m-am mai simţit dorit!

Opriţa n-a vorbit cu mine că nu mă mai doreşte. Eu mai am vreo 3 promovări la activ, consider 4 cu cea de anul trecut. Din punct de vedere sportiv eu mi-o trec şi pe asta în CV. Eu mi-am dorit să semnăm un contract pe 2 ani şi să îmi închei cariera acolo. Eu din ce am discutat cu domnul comandant, m-a asigurat de susţinerea dânsului. Pe această cale îi şi mulţumesc, ştiu că m-a dorit. Mai mult nu ştiu unde s-a produs, cine nu m-a dorit sau cine s-a răzgândit. Nu pot să îl spun pentru că nu îl am, nu am ceva concret. Eu nu mă voi retrage pentru că în aceşti doi ani la Steaua mi-am găsit pofta de a juca fotbal„, a declarat Adi Popa la digisport.ro.

Mijlocașul a ajuns în lotul celor de la CSA Steaua în luna septembrie a anului 2021, de la Academica Clinceni. În cariera sa, Popa a mai jucat pentru: CS Buftea, Poli Timișoara, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogorets, FC Voluntari și Academica Clinceni. În prezent, este cotat la 200.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa este OUT de la CSA Steaua

Şefii „militarilor” i-au mulţumit lui Adi Popa pentru cele două sezoane petrecute la echipa antrenată de Daniel Opriţa.

Mulțumim, Adi Popa! Clubul Steaua București anunță despărțirea de mijlocașul Adrian Popa. Sosit în Ghencea în urmă cu doi ani, jucătorul în vârstă de 34 de ani a avut o contribuție importantă la rezultatele formației roș-albastre din ultimele sezoane.

Jucător cu o mare experiență, inclusiv cu meciuri în echipa națională, Adrian Popa a bifat 48 de apariții în tricoul Stelei, a marcat 12 goluri și a oferit șase pase decisive.

A fost o perioadă foarte frumoasă, în care în fiecare an ne-am îndeplinit obiectivele propuse. La Steaua mi-am regăsit pofta de a juca fotbal și am avut parte de un grup minunat de colegi. Aici m-am simțit mereu ca acasă, dar viața merge înainte. Suporterii să rămână alături de echipă în număr cât mai mare și să o susțină tot timpul”, a declarat Adi Popa pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua București.

Pentru toate realizările în tricoul roș-albastru, Clubul Steaua București îi mulțumește și îi transmite mult success mai departe. MULȚUMIM, ADI POPA!„, a fost anunţul oficial făcut de Steaua Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și