Închide meniul

Adi Popa le-a luat apărarea ultrașilor care au întrerupt meciul CSA Steaua – Csikszereda 0-4: „Prea se pune accent pe asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 22:24

Adi Popa le-a luat apărarea ultrașilor care au întrerupt meciul CSA Steaua – Csikszereda 0-4: „Prea se pune accent pe asta!

Adi Popa, reacție după scandările xenofobe de la CSA Steaua - Csikszereda

Adi Popa, la conferința de presă / as.ro

Adi Popa a sărit în apărarea ultrașilor din Peluza Sud, care au întrerupt meciul CSA Steaua – Csikszereda 0-4 din cauza scandărilor xenofobe la adresa oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a făcut referire la un gestul delegației de la hochei a României de la Campionatul Mondial, când jucătorii români au cântat imnul Ținutului Secuiescu alături de naționala Ungariei.

Adi Popa le-a luat apărarea ultrașilor care au întrerupt meciul CSA Steaua – Csikszereda 0-4

„Se exagerează, nu sunt de acord cu scandările xenofobe. Pe mine la Slatina mi-au luat familia și m-au făcut în toate felurile, nu a zis nimeni nimic. Așa e la fotbal. S-au întâmplat acele lucruri cu premierul Ungariei, s-a cântat imnul (n.r. – imnul Ținutului Secuiesc) la hochei și nu s-a luat nicio măsură. Când noi spunem ceva, se exagerează. Când se întâmplă din partea cealaltă, e o normalitate. Nu este normal, dar prea se pune accent pe asta!„, a spus Adi Popa la conferința de presă de după meci.

În minutul 71, la scorul de 3-0 pentru Csikszereda, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor cu tentă xenofobă la adresa Ungariei ale galeriei CSA Steaua.

Scandările interzise pe stadion s-au auzit în mod repetat și în prima repriză. Crainicul stadionului a intervenit și a făcut un anunț la stațiile de amplificare, văzând că lozincile anti-Ungaria continuă și după pauză. Acesta le-a transmis celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în Ghencea că meciul va fi oprit dacă scandările xenofobe vor continua.

Reclamă

Căpitanul lui CSA Steaua a încercat să-i calmeze pe ultrași

Ultrașii din Peluza Sud n-au ținut cont de avertisment și au recurs la aceleași scandări în minutul 71, moment în care arbitrii au întrerupt partida, existând riscul să fie oprită definitiv.

Bogdan Chipirliu, căpitanul CSA Steaua, s-a dus la galerie și a încercat să calmeze spiritele. În cele din urmă, după două minute tensionate, meciul din Ghencea s-a reluat.

Ungaria n-a fost singura „țintă” a ultrașilor steliști. Fanii din Peluza Sud au continuat protestele la adresa conducerii clubului, pe care o consideră principala responsabilă pentru că echipa lor nu a primit dreptul de promovare în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au cântat imnul Ținutului Secuiesc, la finala Cupei României U19

Jucătorii de la Csikszereda și Sepsi au fluturat steagul Ținutului Secuiesc și au cântat imnul regiunii, pe stadionul Giulești, după finala Cupei Elitelor U19.

Fotbaliștii de la Csikszereda au sărbătorit succesul din finala Cupei Elitelor fluturând steagul Ținutului Secuiesc, chiar sub privirile lui Răzvan Burleanu, aflat în tribunele stadionului Giulești.

Câteva momente mai târziu, jucătorii ambelor formații s-au aliniat și au cântat împreună imnul Ținutului Secuiesc. Fanii din tribune au scandat: „Ungaria! Ungaria!”.

În momentul când s-a intonat imnul României, doar trei jucători au reacționat, toți de la Sepsi. Restul au refuzat să se alăture momentului și nu au schițat niciun gest.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și