Închide meniul

Adi Popa, reacţie categorică după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Ai mai văzut aşa ceva?”. Ce a spus despre şansele de promovare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2023, 22:54

Adi Popa, reacţie categorică după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Ai mai văzut aşa ceva?. Ce a spus despre şansele de promovare

Adi Popa, reacţie categorică după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Adi Popa, la conferinţa de presă / AntenaSport

Adi Popa a avut o reacţie categorică după derby-ul din Liga 2, CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a fost integralist în meciul zilei din România şi a ţinut să îi felicite pe fanii roş-albaştri pentru ceea ce au făcut în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” a ţinut să precizeze că nu a mai văzut o asemena atmosferă nici măcar la disputele din play-off-ul Ligii 1. A vorbit şi despre şansele de promovare pe care le are CSA Steaua şi Dinamo.

Adi Popa, reacţie categorică după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Bucurie, sunt foarte fericiţi pentru că am câştigat. Această victorie este doar pentru suporteri, pentru că nu ne-am gândit în nicio secundă la clasament, la dreptul de a promova. Ne-am gândit doar cum să îi facem pe ei fericiţi pentru că toată săptămâna au fost alături de noi. Au făcut coregrafii la antrenament, ştim cât au stat aici, în spatele porţii, şi au vopsit la coregrafie. De la 6 dimineaţa până la 5-6 seara. Consider că le-am răsplătit dorinţa şi au primit o recompensă pentru devotamentul lor în această seară.

Te întreb, sincer. Ai mai văzut aşa ceva la vreun meci din Liga 1, anul acesta… aşa atmosferă? Cu două coregrafii într-un meci, cu show pirotehnic şi toate cele. Eu n-am văzut şi m-am uitat la câteva. Cred că şi această veste cu promovarea i-a făcut să vină în număr atât de mare la stadion. Aşteptau, au fost foarte supăraţi, foarte frustaţi că nu am avut dreptul şi nu au venit!

N-am intrat să dominăm sau să jucăm tiki-taka, am intrat să câştigăm. Suporterii ne-au spus că nu contează cum, importantă e victoria. Nu cred că ţine de fotbal promovarea lor (n.r. a lui Dinamo), ei au alte probleme cu insolvenţe şi alte chestii mult mai grave. Nu cred că ţine de fotbal dacă pot promova. Întâi trebuie să-şi rezolve alte probleme.

Reclamă

Depinde şi la anul câte echipe vor pica, câte primării vor investi în fotbal, ce bugete vor avea. Vedeţi şi anul acesta echipele din spatele nostru ce bugete au de la primării. Tot bani publici, ca să vorbim pe faţă.

Atmosfera din tribune categoric s-a ridicat la cea de derby, fără niciun pic de discuţie„, a declarat Adi Popa la conferinţa de presă.

CSA Steaua este din nou lider în liga secundă. „Militarii” au acumulat 47 de puncte, cu unul peste Poli Iaşi, care este ocupanta locului secund.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

CSA Steaua 47 p.
Poli Iaşi 46 p.
Oţelul 42 p.
Dinamo 38 p.
Buzău 34 p.
Unirea Dej 34 p.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua continuă războiul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Eu mă gândesc la varianta în care FCSB va fi exclusă (n.r. din Liga 1). Şi aseară, şi astăzi, am văzut că marea majoritate a publicaţiilor spuneau că FCSB câştigă campionatul. Nu ştiu dacă va câştiga campionatul. FCSB, la ora actuală, activează în mod ilegal în Liga 1.

Vom câştiga palmaresul şi o să vedeţi şi dumneavoastră, voi cere explicaţii Federaţiei pentru modul în care au lăsat FCSB în Liga 1. Este în mod ilegal, practic a ajuns la facultate fără să mai absolve liceul, şcoala generală. Cam aşa este cu FCSB.

Reclamă

Nu va câştiga titlul pentru că încă mai sunt meciuri. Fiţi convinşi că CFR Cluj va câştiga şi în anul acesta campionatul. În mod sigur, este o echipă foarte matură. Au avut nişte meciuri puţin mai slabe, dar sunt convins că se vor mobiliza şi vor câştiga”, a declarat Florin Talpan înainte de CSA Steaua – FCSB.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și