Închide meniul
Video

Adi Popa vrea o împăcare istorică între CSA Steaua și FCSB: „Împreună ar fi de neoprit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 18:46

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa vrea o împăcare istorică între CSA Steaua și FCSB. Cel poreclit „Motoreta” își dorește să existe o singură echipă cu numele „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a fost mai mulți ani la FCSB, iar acum evoluează pentru CSA Steaua. E sigur că, dacă ar exista doar o singură echipă cu numele Steaua, ar câștiga campionatul an de an. Până atunci, „Popică” așteaptă ca echipa Armatei să primească dreptul de promovare în Liga 1.

Adi Popa vrea o împăcare istorică între CSA Steaua și FCSB

„Până nu se termină campionatul, noi, jucătorii…trăim cu speranța. Poate vom beneficia de acest drept… nu ține de noi… ce ține de noi am făcut pe teren. Anul acesta vrem să fim pe primele două locuri și după să lăsăm TAS-ul să decidă.

Abordăm meciurile cu speranța că se va schimba legea sportului… sau na, nu știu ce ar mai trebui să se facă și ca la final să beneficiem. Mi-am găsit plăcerea de a juca după perioada pandemiei. Consider că în acest start de campionat am facut o bine.

Dorința mea cea mai mare e să fie o singură Steaua, ca oricare ar fi ea, să rămână doar una, pentru că împreună suporterii ar fi de neoprit. Eu îmi prezint scuzele public de pe acum… dacă TAS-ul va spune că Federația a avut dreptate. Dacă nu… asta ar fi o problemă pentru că simțim și noi anumite chestii.

Reclamă

Ne pare rău că n-am reușit să trecem în Cupa României, am jucat cu o echipă de Liga 1 care după meciul cu noi ați văzut în ce formă este”, a spus Adi Popa, după meciul Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost dată afară din Ghencea

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost sancționată de FRF, ca urmare a incidentelor din tribune de la derby-ul cu Dinamo, din luna septembrie. „Militarii” au primit o amendă de 83.750 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, Federația a decis ca CSA Steaua să joace 4 meciuri de pe teren propriu departe de stadionul Ghencea. Formația lui Daniel Oprița a jucat deja două partide în „exil”, la Mioveni, cu Chindia și Poli Timișoara, iar astăzi o va disputa pe cea de-a 3-a, contra celor de la Unirea Constanța.

Între timp, conducătorii clubului au făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a anula decizia Comisiei de Recurs a FRF. „Militarii” au avut câștig de cauză, iar TAS a anunțat că sancțiunea va fi suspendată până la soluționarea pe fond a apelului.

Conform sancțiunii inițiale, CSA Steaua mai avea de jucat o singură partidă departe de „casă”, cu Oțelul Galați, în etapa a 11-a din Liga a 2-a.

Deciza TAS care o visează pe CSA Steaua

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.

Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile.

Ca urmare a acestei acțiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos”, a anunțat CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și