Închide meniul

Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru echipa lui Daniel Opriţa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 16:13 / Actualizat: 17 octombrie 2022, 18:58

Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru echipa lui Daniel Opriţa

Bogdan Chipirliu, a marcat pentru CSA Steaua

Bogdan Chipirliu, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3. Echipa lui Daniel Opriţa s-a impus la scor de neprezentare. Chipirliu a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua s-a impus fără probleme în partida cu Progresul Spartac. Chipirliu şi Chunchukov au marcat golurile victoriei.

Progresul Spartac – CSA Steaua 0-3

Min. 90+3: FINAL DE MECI! CSA Steaua se impune la scor de neprezentare.

Min. 90: GOOOL CSA Steaua! Chipirliu a reuşit dubla în ultimul minut.

Min. 33: Progresul Spartac – CSA Steaua 0-2! Tsvetelin Chunchukov a majorat avantajul „militarilor”.

Reclamă

Min. 9: Progresul Spartac – CSA Steaua 0-1! Bogdan Chipirliu a deschis rapid scorul!

Min. 1: A început meciul!

Progresul Spartac: Ciontoș – Leafu, Ed. Radu, Sil. Matei, Parfeon, Boiangiu, A. Grigore, E. Lixandru, Florică, A. Dițu, Visic
Rezerve: Mărgărit – Petcu, M. Șandru, Fărăgău, I. Costea, Tong, V. Alexandrescu, I. Tudorache, Ohaci
Antrenor: Andrei Erimia

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Gugu, Al. Sabău, Ad. Ilie – Mihăescu, Enceanu, Bodișteanu – Ad. Popa, Chipirliu, Chunchukov
Rezerve: H. Iancu – A. Sima, D. Oroian, Bărbulescu, D. Gheorghe, Balgiu, Bustea, Trică, Șt. Pacionel
Antrenor: Daniel Oprița

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost dată afară din Ghencea

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost sancționată de FRF, ca urmare a incidentelor din tribune de la derby-ul cu Dinamo, din luna septembrie. „Militarii” au primit o amendă de 83.750 de lei.

În plus, Federația a decis ca CSA Steaua să joace 4 meciuri de pe teren propriu departe de stadionul Ghencea. Formația lui Daniel Oprița a jucat deja două partide în „exil”, la Mioveni, cu Chindia și Poli Timișoara, iar astăzi o va disputa pe cea de-a 3-a, contra celor de la Unirea Constanța.

Între timp, conducătorii clubului au făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a anula decizia Comisiei de Recurs a FRF. „Militarii” au avut câștig de cauză, iar TAS a anunțat că sancțiunea va fi suspendată până la soluționarea pe fond a apelului.

Conform sancțiunii inițiale, CSA Steaua mai avea de jucat o singură partidă departe de „casă”, cu Oțelul Galați, în etapa a 11-a din Liga a 2-a.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.

Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile.

Reclamă

Ca urmare a acestei acțiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos”, a anunțat CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și