Închide meniul

Adrian Bumbescu a dezvăluit că CSA Steaua negociază asocierea cu un privat pentru dreptul la promovare: „Sunt discuții avansate”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 18:57

Adrian Bumbescu a dezvăluit că CSA Steaua negociază asocierea cu un privat pentru dreptul la promovare: „Sunt discuții avansate

Adrian Bumbescu a dezvăluit că CSA Steaua negociază asocierea cu un privat pentru dreptul la promovare

Gabi Balint, Florin Talpan şi Adrian Bumbescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Bumbescu a dezvăluit că CSA Steaua negociază asocierea cu un privat pentru a obţine dreptul la promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua s-a clasat, sezonul trecut, pe locul 2 în playoff în Liga a 2-a. CSA Steaua nu a avut însă drept de promovare în Liga 1, chiar dacă din punct de vedere sportiv îşi asigurase prezenţa în prima ligă.

Adrian Bumbescu a dezvăluit că CSA Steaua negociază asocierea cu un privat pentru a obţine dreptul la promovare

Da, sunt discuții avansate ale conducerii CSA Steaua cu un asociat privat pentru ca CSA Steaua să promoveze. Se fac eforturi mari și conducerea, și comandantul fac eforturi mari și se ocupă de această treabă. Noi avem și academia de fotbal, sunt și juniori mulți la echipa mare și vom merge cu ei în cantonament în Bulgaria. Noi vrem să-i promovăm pe cei mai buni, ei joacă la republicani, dar mai sus, unde? Pleacă mai departe? Vor și ei în prima ligă”, a declarat Adrian Bumbescu pentru sptfm.ro.

Florin Talpan nu este de acord cu asocierea clubului CSA Steaua cu un privat. Juristul CSA Steaua ar fi avut, recent, o discuţie cu comandantul clubului, Ştefan Bichir, tocmai despre acest lucru.

Cum Becali nu va veni cu FCSB în Ghencea, la fel nici vreo asociere nu va fi posibilă decât dacă suporterii sau eventualul partener de asociere va plăti suma de 3.6 milioane de euro pe an. Domnule comandant, aveți mare grijă, că dacă va exista vreo asociere, atunci îl vom ajuta fără să vrem pe Gigi Becali”, i-ar fi atras atenţia Florin Talpan comandantului CSA Steaua, Ştefan Bichir, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Florin Talpan nu e de acord ca FCSB să joace în Ghencea!

Florin Talpan nu e de acord ca FCSB să joace în Ghencea. Juristul CSA Steaua l-ar fi asigurat pe comandantul clubului că nu riscă închisoarea dacă va refuza ca meciul FCSB – Dinamo să se dispute pe stadionul din Ghencea.

Domnule comandant, eu nu voi semna nicio hârtie cu privire la dorința FCSB-ului de a juca pe stadionul Steaua. Acea echipă este de rea credință, ne-a creat prejudiciu atâția ani. Cum să o lăsăm să joace pe stadionul Steaua? Avem prejudiciu de recuperat. Sunt dispus să discut personal cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu pentru această situație.

Să mă cheme pe mine la Parchet legat de faptul că nu semnăm ca FCSB să joace pe stadionul Steaua, iar dacă voi fi găsit vinovat voi merge la închisoare, dar nu e posibil să joace pe stadionul Steaua. Nu trebuie să ne fie teamă de cineva, adevărul este de partea noastră. Și să nu uităm că noi am plătit 400 și ceva de mii de euro taxa de timbru pentru dosarul cu prejudiciul”, i-ar fi spus Florin Talpan lui Ştefan Bichir, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare: „Am vorbit cu comandantul”

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare. Antrenorul de la CSA Steaua speră ca echipa să primească undă verde pentru a intra în Liga 1, după 2 sezoane în care „militarii” au fost blocați în Liga a 2-a.

Tehnicianul echipei din Ghencea a vorbit despre posibilitatea primirii dreptului de promovare după amicalul pe care echipa sa l-a disputat cu cei de la CS Tunari, încheiat cu scorul de 2-2. Pentru CSA Steaua a marcat și Alexandru Buziuc, fostul jucător al celor de la FCSB.

Antrenorul de la CSA Steaua susține că problema legată de dreptul de promovare al „militarilor” poate fi rezolvată, înainte de start-ul sezonului. De asemenea, acesta a vorbit și despre amicalul disputat cu CS Tunari, dar și despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și