Închide meniul

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare: „Am vorbit cu comandantul”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 18:53

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare: Am vorbit cu comandantul”

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare

Daniel Opriţa, în timpul unui interviu / AntenaSport

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare. Antrenorul de la CSA Steaua speră ca echipa să primească undă verde pentru a intra în Liga 1, după 2 sezoane în care „militarii” au fost blocați în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul echipei din Ghencea a vorbit despre posibilitatea primirii dreptului de promovare după amicalul pe care echipa sa l-a disputat cu cei de la CS Tunari, încheiat cu scorul de 2-2. Pentru CSA Steaua a marcat și Alexandru Buziuc, fostul jucător al celor de la FCSB.

Daniel Oprița crede în obținerea dreptului de promovare. Antrenorul susține că problema poate fi rezolvată

Antrenorul de la CSA Steaua susține că problema legată de dreptul de promovare al „militarilor” poate fi rezolvată, înainte de start-ul sezonului. De asemenea, acesta a vorbit și despre amicalul disputat cu CS Tunari, dar și despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea.

„Sper să se rezolve această problemă. Să putem promova. Am vorbit cu comandantul şi mi-a spus că sunt discuţii, sunt şanse destul de mari. Sperăm să avem acest drept până la începerea campionatului. Rămân la echipă, nu m-am gândit la altceva.

E normal să mai schimbăm, să mai venim cu un suflu nou. Vrem să prindem play-off-ul şi după să ne gândim la promovare. (n.r. despre Adi Popa) Asta a fost decizia, nu s-a înţeles cu cei din club. Nu sunt alte posibilităţi la momentul acesta, trebuie să ne încadrăm în ce avem, cel puţin în momentul de faţă, până vin potenţiali investitori.

Reclamă

(n.r. despre FCSB în Ghencea) Nu ştiu, nu vreau să discut eu despre lucrul acesta. De fiecare dată am evitat. Nu comentez eu, nu vreau să vorbesc. Îi înţeleg pe suporteri, sunt supăraţi, dar nu vreau să vorbesc eu despre asta”, a spus Daniel Opriţa”, a spus tehnicianul echipei militare.

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea

Ultraşii CSA Steaua se revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care lansează atacuri dure la adresa lui Gigi Becali şi a lui Marcel Ciolacu.

Ultraşii din Peluza Sud nu acceptă ideea ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Aceştia au afişat mai multe bannere pe străzile din Bucureşti prin care îşi strigă nemulţumirea, iar Gigi Becali şi Marcel Ciolacu sunt principalele ţinte.

Reclamă 4 / 0/3

„Jos labele de pe Ghencea”, „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau de la Palat” sau, „Doar Steaua în Ghencea”, sunt câteva dintre mesajele afişate de ultraşi.

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea. Fostul jucător de la CSA Steaua crede că derby-ul are şanse mari să se dispute pe stadionul Steaua.

Totuşi, Adi Popa a spus că nu i se pare normal ca să fie implicaţi şi persoane cu putere de decizie din politică, pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea. Patronul de la FCSB a spus că „are informaţii” conform cărora premierul Marcel Ciolacu „a dat ordin” ca echipa lui Becali să poată juca în Ghencea.

„Nu ştiu dacă va juca FCSB acolo. Probabil că da, dacă stadionul nu este închiriat de altcineva. Am văzut că sunt ordine de sus, de la preşedinţi, miniştri şi mai ştiu eu ce. Nu cred nu îşi au locul în fotbal. Fotbalul trebuie să fie al oamenilor de fotbal şi atât”, a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și