Închide meniul

Adrian Mihalcea, după Dinamo – Gloria Buzău 1-1: „Dinamo e în inima mea şi aşa va fi!” Marele său coşmar: „Mi-e frică, pe cuvântul meu de onoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2023, 16:37

Adrian Mihalcea, după Dinamo – Gloria Buzău 1-1: „Dinamo e în inima mea şi aşa va fi! Marele său coşmar: „Mi-e frică, pe cuvântul meu de onoare!

Adi Mihalcea, după Dinamo - Gloria Buzău 1-1

Captură AntenaSport

  • Adrian Mihalcea, după Dinamo – Gloria Buzău 1-1
  • Ce îşi doreşte pentru fosta sa echipă

Adrian Mihalcea a făcut o adevărată declaraţie de dragoste după Dinamo – Gloria Buzău 1-1. Mihalcea a spus că echipa lui Burcă este şi va fi rămâne în inima sa. Mai mult, deşi este adversar direct pentru lupta la promovare, Mihalcea vrea Dinamo în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea a mai spus că marele său coşmar este finalul reprizelor. Dinamo a marcat golul egalizator în minutul 44.

Adrian Mihalcea, după Dinamo – Gloria Buzău 1-1

„Este un punct câştigat în deplasare, contra unei echipe bune. Nu ştiu dacă jocul a fost spectaculos, dar a contat mai puţin. Ştiam că va fi o atmosferă incendiară, am fost timoraţi în prima repriză. A fost un meci special şi vă spun că am avut emoţii când am intrat pe teren şi am văzut atâta lume ca pe vremea când eu jucam, nu neapărat când antrenam. Nu am fost un jucător care doar am trecut pe la Dinamo.

Reclamă

Sunt unul dintre jucătorii nu au făcut istorie, dar am fost căpitan. Lucrurile acestea nu ar trebui să uite suporterii. Nu m-am luat cu nimeni. Au fost răbufniri de moment şi Dinamo e aici (n.r. – arată spre inimă) şi aşa va fi mereu. Publicul a rămas acelaşi, stadionul e unul extraordinar. Mi-ar plăcea să văd şi lucrurile schimbate în bine la nivelul echipei de fotbal şi să readucă Dinamo în prima ligă. Nu e locul echipei în Liga 2. Avem acelaşi obiectiv, clar. Care va reuşi, vom vedea. Momentan, suntem într-o poziţie avanrajoasă faţă de ei. Am fost bucuros pentru moment pentru că după 2 minute am luat goluri. Vă spun sincer că mi-e frică de minutul 45 sau de minutul 90. Pe cuvântul meu de onoarea. Dacă s-ar putea trece de la minutul 89 la la 90+3 ar fi ok. Cred c[ este un reyultat echitabil. Sunt jocuri încrâncenate”, a spus Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Gloria Buzău.

„Câinii” au obținut o remiză în primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a. Formația lui Ovidiu Burcă a încheiat la egalitate partida cu Gloria Buzău, disputată pe stadionul „Arcul de Triumf”. Oaspeții au deschis scorul în minutul 41, prin Boiciuc. Dinamo a restabilit repede egalitatea, cu golul înscris de Bani în minutul 44.

Reclamă

Dinamo a urcat pe locul 4 în play-off-ul din Liga a 2-a, după egalul cu Gloria Buzău. „Câinii” se află la 11 puncte în spatele liderului CSA Steaua.

Oţelul Galaţi – Politehnica Iaşi 1-2, în prima etapă din play-off

Politehnica Iaşi a învins duminică, în deplasare, formaţia SC Oţelul Galaţi, scor 2-1, în ultimul meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Gălăţenii au deschis scorul prin Juri Cisotti, în minutul 11, însă oaspeţii au egalat un minut mai târziu, când Cătălin Itu a înscris cu un şut din careu. În minutul 25 un atac violent al gălăţeanului Ghiocel la Cătălin Itu a fost sancţionat doar cu un cartonaş galben de arbitrul Cătălin Buşi. Însă după ce a sesizat gravitatea loviturii lui Ghiocel, arbitrul a anulat cartonaşul galben şi i-a dat gălăţeanului direct cartonaşul roşu. Cătălin Itu a fost scos cu targa de pe teren – fiind locit la tâmplă, şi a fost transportat la ambulanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Antonio Dumitru, în minutul 68, jucătorul ieşean intrând pe teren cu numai un minut înainte. Meciul s-a încheiat cu victoria ieşenilor, 2-1, care au făcut 43 de puncte, egalând pe CSA Steaua în fruntea clasamentului. Pe locul al treilea se află SC Oţelul, cu 36 de puncte.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”