Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova: „Da, este adevărat! Finalizăm actele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 11:59

Reclamă
Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova: „Da, este adevărat! Finalizăm actele

Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova

Juan Bauza, într-un meci pentru FCU Craiova / Profimedia Images

Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova. Bauza va merge sub formă de împrumut la arabi. Pe mijlocaşul argentinian l-a vrut şi Gigi Becali la FCSB, dar şi Neluţu Varga la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a spus că Bauza va juca sezonul viitor în Emiratele Arabe Unite. Bauza va merge sub de împrumut, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului.

Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova

„Da, este adevărat! Pepe va juca în Emirate anul acesta! FCU și a dat acordul de principiu. Vineri finalizăm actele. Este o înțelegere pentru un împrumut cu opțiune de transfer definitiv”,  a spus Adrian Mititelu pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Adrian Mititelu a anunţat o veste-bombă, după ce a câştigat procesul cu Federaţia Română de Fotbal. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, după hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti.

Adrian Mititelu a comentat imediat decizia primită din partea Tribunalului Bucureşti şi a transmis că instanţa a decis, prin hotărârea luată, faptul că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, iar Federaţia funcţionează în ilegalitate.

Reclamă
Reclamă 4

„TRIBUNALUL BUCUREȘTI, tocmai ce a decis ca Răzvan Burleanu nu este președinte! Au trebuit să treacă 12 ani sa se facă dreptate! In acest moment FEDERAȚIA funcționează în afara legii!

Burleanu și COMPANIA au uzurpat Federația!”, a reacţionat Adrian Mititelu, pe contul său oficial de Facebook.

Pe lângă procesul lui Adrian Mititelu, prin care acesta a contestat statutul de preşedinte al lui Răzvan Burleanu, au mai fost admise şi cererile celor de la AFC Rapid şi Progresul Bucureşti, entitate care susţine că este continuatoarea Rapidului din Liga 1.

Reclamă

„Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenție formulată de către Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Progresul București. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid).

Admite cererea de intervenție formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucure?ti – Secția a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia luată de Tribunalul din Bucureşti, conform portal.just.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:43

Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii

8:36

Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League

8:35

EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon

23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și