Închide meniul

„Am avut o rundă de negocieri!” Adi Popa vrea să rămână la CSA Steaua. Mesaj despre dreptul de promovare

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 14:13

Reclamă
„Am avut o rundă de negocieri! Adi Popa vrea să rămână la CSA Steaua. Mesaj despre dreptul de promovare

Adi Popa vrea să rămână la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa a dezvăluit că vrea să rămână la CSA Steaua! Jucătorul ajuns la 35 de ani nu ia în calcul o nouă plecare din Ghencea, în perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” a jucat în prima parte a acestui sezon la Concordia Chiajna, dar nu a rezistat prea mult la echipa ilfoveană. Acesta avea să se întoarcă la CSA Steaua, acolo unde a adunat 7 meciuri, în finalul actualei stagiuni.

Adi Popa vrea să rămână la CSA Steaua

Chiar Adi Popa a anunțat că vrea să își prelungească contractul cu CSA Steaua și că a purtat deja o discuție cu antrenorul echipei, Daniel Oprița.

Totodată, jucătorul a spus că va continua la echipa militară indiferent dacă aceasta va avea drept de promovare sau nu, în sezonul viitor.

„Îmi doresc să rămân, am avut deja o rundă de negocieri cu cei de la club. Daniel Oprița are mână liberă și decide pe parte sportivă în ceea ce privește lotul.

Reclamă
Reclamă 4

El mi-a zis înainte să intrăm în vacanță că vrea să continuăm și sezonul viitor, indiferent de obiectiv, că are nevoie de jucători ca mine, cu experiență, care să-i ajute și pe cei mici în vestiar, pe teren sau în afara lui.

Nu știu ce să zic despre dreptul de a promovare. Eu vreau să rămân aici indiferent. Am discutat, a fost o rundă de negocieri și așteptăm să vedem dacă se aprobă!”, a spus Adi Popa, potrivit iamsport.ro.

Florin Talpan a anunţat cât vor mai dura procesele pe care CSA Steaua le are cu FCSB: „Nu mai mult de atât”

Florin Talpan a anunţat cât vor mai dura procesele pe care CSA Steaua le are cu FCSB. Juristul clubului Armatei se luptă în instanţă cu avocaţii lui Gigi Becali.

Reclamă

„Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălalt dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate ști nimeni cu exactitate. Însă eu preconizez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

„În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Talpan.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și