Închide meniul

Amenzi usturătoare după incidentele de la duelul Oţelul – Dinamo! 26 de oameni au ajuns la poliţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 13:38

Amenzi usturătoare după incidentele de la duelul Oţelul – Dinamo! 26 de oameni au ajuns la poliţie

Amenzi usturătoare după incidentele de la duelul Oţelul - Dinamo

Duel în partida dintre Oţelul şi Dinamo/ Hepta

Au fost aplicate amenzi usturătoare, după incidentele de la duelul dintre Oţelul şi Dinamo, din ultima rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Jandarmii din Galaţi au aplicat sancţiuni în valoare de 18.000 de lei, atât la finalul meciului, cât şi la început, existând mai multe conflicte între suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Galaţi, şi le-a stricat petrecerea de promovare gazdelor. Astfel, lupta pentru al doilea loc direct promovabil continuă şi în etapele viitoare.

Amenzi usturătoare după incidentele de la duelul Oţelul – Dinamo

Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, joi seară, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti care au efectuat deplasarea la Galaţi neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, astfel că au fost duşi la Secţia 2 Poliţie, în vederea identificării.

Ulterior, 19 dintre suporteri au fost sancţionaţi pentru provocarea şi participarea la scandal, în locuri publice, cât şi pentru săvârşirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 18.000 de lei, anunţă news.ro.

De asemenea, pentru 15 suporteri a fost aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de un an.

Reclamă

Tot joi, înainte de începerea meciului dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti, un poliţist a fost rănit într-un incident produs între suporterii celor două echipe, el fiind lovit în cap cu o piatră şi fiind transportat la spital. Tânărul care a aruncat piatra a fost reţinut pentru ultraj.

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo! Fanii Oţelului au creat o atmosferă fantastică în startul meciului cu Dinamo. Dacă nu va pierde, Oţelul Galaţi va promova în Liga 1.

Fanii gălăţeni au creat o atmosferă electrizantă în tribune. Pe lângă coregrafia afişată, suporterii Oţelului au oferit şi un show pirotehnic.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii celor de la Oţelul au „aprins” peluza în startul meciului cu Dinamo. Aceştia au venit cu un „adevărat” arsenal la meci şi făcut show în peluză, la începutul meciului care o poate duce pe Oţelul în Liga 1.

Din păcate, fanii celor două echipe au creat incidente pe străzi înaintea meciului. Mai mulţi suporteri au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie.

Imagini ireale la Galaţi! Mai mulţi fani au fost puşi la pământ de mascaţi

Imagini ireale la Galaţi, înaintea meciului dintre Oţelul şi Dinamo. Fanii au provocat incidente, iar forţele de ordine au intervenit în forţă. Mai mulţi fani au fost conduşi la secţie cu cătuşe.

A fost haos pe străzile din Galaţi, înaintea derby-ului cu Dinamo. Mai mulţi ultraşi au provocat incident, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină.

Imagini cu fani întinşi pe jos de mascaţi, dar şi cu unii cu cătuşe au şocat pe toată lumea. Totul a pornit după ce mai mulţi dinamovişti au intrat în conflict cu un grup de suporteri din Galaţi. Ultraşii dinamovişti au aruncat cu materiale pirotehnice şi spre jandarmi, care au fost nevoiţi să intervină în forţă şi să îi reţină pe cei care au provocat scandalul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și