Închide meniul

Anghel Iordănescu, convins că CSA Steaua nu va promova în acest sezon: „Nicio şansă!” Ce a spus după derby-ul cu Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 22:28

Anghel Iordănescu, convins că CSA Steaua nu va promova în acest sezon: „Nicio şansă! Ce a spus după derby-ul cu Dinamo

Anghel Iordănescu, convins că CSA Steaua nu va promova în acest sezon, în ciuda victoriei cu Dinamo

Anghel Iordănescu / Profimedia

Anghel Iordănescu a oferit declaraţii la finalul derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, şi s-a declarat convins de faptul că trupa lui Daniel Opriţa nu va promova în acest sezon. Fostul selecţioner susţine că „militarii” nu vor avea nicio şansă să joace pe prima scenă a fotbalului românesc, chiar dacă Legea Sporturilor se va schimba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a învins-o cu 2-0 pe Dinamo, în derby-ul rundei a patra din play-off-ul ligii secunde. Graţie succesului din Ghencea, roş-albaştrii au urcat pe primul loc în eşalonul secund.

Anghel Iordănescu, convins că CSA Steaua nu va promova în acest sezon, în ciuda victoriei cu Dinamo

Anghel Iordănescu a asistat la duelul dintre CSA Steaua şi Dinamo, şi a declarat, la finalul meciului, că atmosfera din tribune a fost ca la un adevărat derby. Totodată, fostul selecţioner susţine că jocul prestat de cele două echipe a lăsat de dorit şi nu s-a ridicat la nivelul spectacolului produs de către fani.

De asemenea, Anghel Iordănescu a fost întrebat şi despre posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze la finalul actualei stagiuni. Acesta a oferit un răspuns categoric şi a declarat că „militarii” pot spera la promovare din sezonul viitor.

„În primul rând, pentru noi, pentru ceea ce reprezintă cele două echipe, este totuși un derby. Calitatea poate nu a fost la înălțimea așteptărilor noastre. Atmosfera a fost superbă, sunt două echipe de tradiție, pline de istorie și de performanță. În ceea ce privește jocul, este o victorie meritată, chiar dacă nu a impresionat jocul Stelei, dar zic eu că e o victorie care le-a adus trei puncte și consolidează, cumva, poziția.

Reclamă

Cu siguranță nu va putea și dacă apare această lege a sportului… Nu va putea să intre în Divizia A din sezonul viitor! Nicio șansă! Eu le doresc din suflet să intre din acest sezon. Dar nu are, din punctul meu de vedere, chiar dacă legea intră în procedură de urgență, nu cred că poate să sară anumite etape”, a declarat Anghel Iordănescu.

Daniel Oprița, entuziasmat după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Daniel Oprița a fost entuziasmat după CSA Steaua – Dinamo 2-0. Antrenorul gazdelor și-a felicitat elevii pentru meciul pe care l-au făcut împotriva echipei din Ștefan cel Mare.

Mai mult decât atât, antrenorul de la CSA Steaua speră ca echipa sa să aibă drept de promovare în Liga 1 încă din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar trebui să fim fair-play, să ne încurajăm echipele, așa e în sport, cineva trebuie să câștige. Îi înțeleg pe ei, poate și noi dacă eram în aceeași situație, nu ne-ar fi convenit, dar trebuie să știm să pierdem. E un rezultat meritat pentru că poate ne-am dorit mai mult victoria, dar jocul a fost echilibrat.

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că s-au dăruit exemplar, iar munca lor a fost răsplătită. E un meci în care nimeni nu vrea să piardă, mai ales că am fost la noi acasă, nu era tocmai confortabil să pierdem jocul. E clar că ar fi mai frumos să și promovăm, dar eu mă gândesc să terminăm pe primul loc, nu am nicio informație legată de promovare”, a declarat Daniel Opriță, la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și