Închide meniul

Anunţul făcut de Ovidiu Burcă despre situaţia de la Dinamo: „Facem tot ce putem”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 ianuarie 2023, 15:36

Anunţul făcut de Ovidiu Burcă despre situaţia de la Dinamo: „Facem tot ce putem

Anunţul făcut de Ovidiu Burcă despre situaţia de la Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui antrenament / Hepta

Anunţul făcut de Ovidiu Burcă despre situaţia de la Dinamo îi va linişti pe fanii „câinilor roşii”. Antrenorul susţine că la club există un singur salariu restant, astfel că lucrurile s-au calmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna trecută, Burcă îi făcea praf pe jucătorii lui Dinamo, care au făcut grevă din cauza restanţelor salariale. Totul a culminat cu gestul uluitor al lui Vali Lazăr la adresa tehnicianului trupei din Ştefan cel Mare.

Anunţul făcut de Ovidiu Burcă despre situaţia de la Dinamo

„În momentul de față, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniștit. Cred că suntem pe drumul bun.

E o campanie de redirecționare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute. Nu cred că există mari lipsuri, neajunsuri. Suntem într-o procedură de reorganizare financiare. Apasă, e normal, dar ăsta e momentul, trebuie să ne asumăm. Ce putem să facem e să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine.

DDB este o plasă de siguranță foarte importantă pentru noi. Ne dă liniște. Apoi, de câțiva ani de zile, a existat această incertitudine la Dinamo, nu este ceva nou. Dar cred că suntem aproape de final cu această stare de incertitudine.

Reclamă

A venit domnul Șerdean, a luat pachetul de acțiuni, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mai putem continua așa. Trebuie să găsim soluții. Știu că se dorește să se aprobe acel plan de reorganizare, se vor tăia din datorii”, a spus Ovidiu Burcă.

Scene halucinante în amicalul lui Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare a disputat la Buftea un amical cu CS Păulești, formație din Liga 3, scor 0-0. Valentin Lazăr, actualemente jucător la CS Păulești, a oferit niște momente cum rar se văd pe terenul de fotbal. După ce a plecat cu scandal de la Dinamo în toamnă, fotbalistul a ținut să-i reproșeze mai multe aspecte lui Ovidiu Burcă, antrenorul dinamoviștilor.

În prima repriză a amicalului, mijlocașul a evoluat pe partea băncilor de rezervă, având „meci” cu tehnicianul. După mai multe replici în contradictoriu, Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, una roz și una mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă, a anunţat playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”, a strigat ulterior Vali Lazăr către banca lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și